Ο Χουάνκαρ γύρισε στις προπονήσεις, παίρνει χρόνο με Βιγιαρεάλ

Χουάνκαρ

i

Intime

Ο Χουάνκαρ γύρισε στις προπονήσεις, παίρνει χρόνο με Βιγιαρεάλ

Μπάμπης Τσιμπίδας 14:33 - 16.11.2023 / Ανανεώθηκε: 14:47 - 16.11.2023

Ο Ισπανός αριστερός μπακ του Παναθηναϊκού προπονήθηκε ξανά με 24 ημέρες, όμως έχει χρόνο μπροστά του μέχρι να ενσωματωθεί στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Τριφυλλιού.

Με ένα νέο πρόσωπο πραγματοποιήθηκε η σημερινή (16/11) προπόνηση του Παναθηναϊκού στο «Γεώργιος Καλαφάτης». Δεν πρόκειται για την πρόωρη επιστροφή κάποιου διεθνούς ποδοσφαιριστή, αλλά για την επανεμφάνιση του Χουάνκαρ μετά από 24 ημέρες!

Ο Ισπανός αριστερός μπακ πήρε μέρος στις ασκήσεις μαζί του με τους συμπαίκτες του, γιια πρώτη φορά μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στις 22 Οκτωβρίου στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», από τη ρίψη κροτίδας.

Ασφαλώς, ο Χουάνκαρ δεν πρόκειται να ενσωματωθεί αμέσως στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού. Ο 33χρονος αμυντικός δύσκολα θα αγωνιστεί εναντίον του Άρη, στην επανέναρξη του πρωταθλήματος την Κυριακή 26 Οκτωβρίου. 

Ο χρονικός ορίζοντας που έχει τεθεί για την χρησιμοποίηση του Χουάνκαρ, είναι ο αγώνας του Τριφυλλιού με τη Βιγιαρεάλ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Ο Χουάνκαρ αναμένεται να παίξει ως αλλαγή για λίγο στο «Κεράμικα», την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου. 

Εξυπακούεται φυσικά πως το χρονοδιάγραμμα θα μεταβληθεί, εφόσον ο Χουάνκαρ νιώσει οποιοδήποτε πρόβλημα στις προπονήσεις των επόμενων ημερών. Ο παίκτης έχει καθημερινή επαφή με το ιατρικό επιτελείο και η κατάσταση του τελεί υπό τακτικό έλεγχο.

Στο μεταξύ, η προπόνηση περιελάμβανε προθέρμανση, rondo και ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας. Απόντες ήταν οι διεθνείς Ιωαννίδης, Βαγιαννίδης, Σπόραρ, Τσέριν, Βέρμπιτς, Τζούριτσιτς, Μλαντένοβιτς αλλά και ο Ξενόπουλος λόγω ίωσης. Θεραπεία ακολούθησαν οι Πάλμερ – Μπράουν, Μάγκνουσον.