Πρώην άσος του Παναθηναϊκού αποκάλυψε γιατί δεν πήγε ο Τούντορ στη Νάπολι

Ίγκορ Τούντορ

i

©Intime

Πρώην άσος του Παναθηναϊκού αποκάλυψε γιατί δεν πήγε ο Τούντορ στη Νάπολι

Κώστας Τσιακλής 12:20 - 16.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:27 - 16.11.2023

Ο ατζέντης του Ίγκορ Τούντορ, που τυγχάνει να είναι πρώην άσος του Παναθηναϊκού, αποκάλυψε γιατί δεν προχώρησε η πρόσληψη του πελάτη του στην τεχνική ηγεσία της Νάπολι.

Ένας πρώην άσος του Παναθηναϊκού αποκάλυψε γιατί δεν προχώρησε η περίπτωση του Ίγκορ Τούντορ στη Νάπολι.

Οι «παρτενοπέι» μετά την εντός έδρας ήττα από την Έμπολι αποφάσισαν να απολύσουν τον Ρούντι Γκαρσία και να προχωρήσουν στην πρόσληψη ενός νέου προπονητή. Το πρώτο όνομα που είχε ακουστεί είναι αυτό του πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ, Ίγκορ Τούντορ, ωστόσο τελικά αυτός που υπέγραψε μέχρι το τέλος της σεζόν ήταν ο Βάλτερ Ματσάρι, ο οποίος είχε διατελέσει και στο παρελθόν προπονητής της Νάπολι.

Το ερώτημα που έμεινε στο ποδοσφαιρικό κοινό είναι γιατί δεν προχώρησε η περίπτωση του Ίγκορ Τούντορ. Την απάντηση έδωσε ένας πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού και συγκεκριμένα ο Άντονι Σέριτς που έπαιξε στους «πράσινους» από το 2005 μέχρι το 2008. Ο Σέριτς είναι ο πλέον κατάλληλος για να δώσει φως στην υπόθεση αφού είναι ο ατζέντης του Τούντορ.

Αυτό που εξήγησε ο Σέριτς στην Gazzetta Dello Sport ήταν ότι τα θέλω των δύο πλευρών δεν ταίριαξαν αφού η Νάπολι ήθελε έναν προσωρινό προπονητή ενώ ο Τούντορ ήθελε να υπογράψει για μεγαλύτερη διάρκεια.

Συγκεκριμένα για τις συζητήσεις και το τι πήγε λάθος είπε: «Ο σύλλογος έχει πολύ ξεκάθαρη θέση, θέλει έναν προπονητή που ευθυγραμμίζεται με το 4-3-3 και οι συζητήσεις επικεντρώθηκαν στο πώς θα το αναπτύξουν. Ωστόσο, αν το όνομά του είναι Τούντορ, γνωρίζουν τον τύπο του παιχνιδιού που προσφέρει με δυνατά άκρα. Ο Ιγκόρ θέλει ένα πλαίσιο στο οποίο μπορεί να ολοκληρώσει έναν κύκλο, όπου υπάρχει ένα έργο στο οποίο μπορεί να εμπλακεί μακροπρόθεσμα. Δεν θα δεχόταν ποτέ να πάει για επτά μήνες.

Η Νάπολι μας εξήγησε τις ανάγκες της και εμείς τις δικές μας. Μόλις διευκρινιζόταν, θα μας ενημέρωναν εάν θα επιλέγανε τον Τούντορ για τουλάχιστον 18 μήνες. Ποτέ δεν λάβαμε ένα "ναι" για να καταλήξουμε σε συμφωνία μόνο για αυτή τη σεζόν».

Για το αν θα υπήρχε κάποια οψιόν ανανέωσης πρόσθεσε: «Δεν είχαμε φτάσει καν τόσο μακριά. Βασικά, έπρεπε να υπάρχει μια διάρκεια που υπονοούσε τη δυνατότητα ανοίγματος ενός κύκλου. Ο Τούντορ έχει αρχές, τα χρήματα έρχονται αργότερα».

Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις: Ενας «τρελός» πρόεδρος με αμέτρητες ακατανόητες μεθόδους στη Νάπολι
SERIE A

14:00 - 15.11.2023

Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις: Ενας «τρελός» πρόεδρος με αμέτρητες ακατανόητες μεθόδους στη Νάπολι

Η κατάσταση στη Νάπολι, με την αποχώρηση του Ρούντι Γκαρσία και την γρήγορη αντικατάσταση του, ρίχνει φως στον μερικές φορές περίεργο τρόπο με τον οποίο ο πρόεδρος των «παρτενοπέι», Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις διοικεί τον σύλλογο της Καμπανίας από την εξαγορά του το 2004.

Τέλος κλήθηκε να σχολιάσει το αν ήταν μια χαμένη ευκαιρία για τον Τούντορ. «Αν τον καλέσει ένας σύλλογος αυτού του διαμετρήματος, είναι υπέροχο, αλλά εξαρτάται από το τι χρειάζεται και με ποιον τρόπο. Νομίζω ότι το καλύτερο . Ο Ιγκόρ είναι εκπληκτικός, είναι σίγουρα μεταξύ των κορυφαίων στην Ιταλία. Αλλά δεν υπάρχει καμία απογοήτευση. Ήταν απλώς δύο ιδέες, πολύ διαφορετικές για να είναι συμβατές», απάντησε χαρακτηριστικά.