Ανοιχτός ο Οσίμεν για τη μεταγραφή του στην Τσέλσι

Βίκτορ Οσίμεν

i

© PrtScr

Ανοιχτός ο Οσίμεν για τη μεταγραφή του στην Τσέλσι

Δημήτρης Χούπης 12:02 - 15.11.2023

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Evening Standard ο Βίκτορ Οσίμεν είναι ανοιχτός στο ενδεχόμενο μεταγραφής του στην Τσέλσι το επόμενο καλοκαίρι.

Το μέλλον του Βίκτορ Οσίμεν στη Νάπολι παραμένει αβέβαιο εδώ και αρκετό καιρό. Οι σχέσεις του Νιγηριανού με τη διοίκηση των «παρτενοπέι» μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος την περασμένη σεζόν δεν είναι και οι καλύτερες, με αποτέλεσμα ο διεθνής φορ να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο αποχώρησής του. 

Μία από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του είναι η Τσέλσι. Οι «μπλε» βρίσκονται στην αναζήτηση κεντρικού επιθετικού και ο Νιγηριανός είναι μία εκ των επιλογών. Ο οποίος τη φετινή χρονιά μέχρι στιγμής έχει βρει δίχτυα έξι φορές στο πρωτάθλημα. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Evening Standard ο Νιγηριανός είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον της λονδρέζικης ομάδας, όντας μάλιστα ανοιχτός στο ενδεχόμενο της μεταγραφής του. Ωστόσο, όπως υποστηρίζει το ρεπορτάζ, θα πρέπει να περιμένει μέχρι το επόμενο καλοκαίρι. 

Ο 24χρονος επιθετικός το περασμένο καλοκαίρι είχε γίνει πόλος έλξης ομάδων της Σαουδικής Αραβίας, οι οποίες του έδιναν... τρελή αμοιβή. Ο ίδιος όμως δεν φαινόταν ιδιαίτερα ζεστός για την επιλογή αυτή. Λίγους μήνες μετά ο Οσίμεν μίλησε για το ενδιαφέρον των αραβικών ομάδων, λέγοντας ότι όσο περισσότερο εκείνος αρνούνταν τις προτάσεις, τόσο εκείνες μεγάλωναν τις προσφορές τους. 

Ο κανονισμός που θα αλλάξει για πάντα το ποδόσφαιρο: Κίτρινη κάρτα με δεκάλεπτη αποβολή για διαμαρτυρία σε διαιτητή
PREMIER LEAGUE

10:36 - 15.11.2023

Ο κανονισμός που θα αλλάξει για πάντα το ποδόσφαιρο: Κίτρινη κάρτα με δεκάλεπτη αποβολή για διαμαρτυρία σε διαιτητή

Μία τεράστια αλλαγή ενδέχεται να δει το ποδόσφαιρο, καθώς οι αρμόδιοι για τους κανονισμούς εξετάζουν το ενδεχόμενο να δοκιμάσουν ένα νέο μέτρο που θα αφορά την τιμωρία ενός παίκτη.

«Ήταν τρελό… όσο περισσότερο έλεγα όχι, τόσο περισσότερο αύξαναν την οικονομική τους πρόταση ξανά και ξανά!. Ήταν κυριολεκτικά τρελό. Επρόκειτο να αλλάξει τη ζωή μου και δεν τα παράτησαν ποτέ!. Αλλά είπα: "όχι παιδιά. Θα μείνω στη Νάπολι"», τόνισε χαρακτηριστικά ο Νιγηριανός φορ.