Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα στο Κορωπί - Η θερμή αγκαλιά με τον Μπερνάρ (vid)

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα στο Κορωπί - Η θερμή αγκαλιά με τον Μπερνάρ (vid)

Ελένη Ανδρικοπούλου 12:34 - 13.10.2023 / Ανανεώθηκε: 13:11 - 13.10.2023

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού στην σημερινή προπόνηση, καθώς στο Κορωπί βρέθηκε ο Ζιλμπέρτο Σίλβα.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχει συνδέσει το όνομά του με τον Παναθηναϊκό είναι ο Ζιλμπέρτο Σίλβα. Ο Βραζιλιάνος πρώην ποδοσφαιριστής και τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής στο Γεώργιος Καλαφάτης και συνομίλησε με τους «πράσινους». 

Ο επίσημος λογαριασμός της ΠΑΕ δημοσίευσε στα social media ένα μικρό βίντεο από την παρουσία του Ζιλμπέρτο Σίλβα στο Κορωπί και αυτό που ξεχωρίζει είναι η αγκαλιά του Παγκόσμιου Πρωταθλητή το 2002 με τη «σελεσάο» με τον συμπατριώτη του, τον Μπερνάρ

Παναθηναϊκός: Τι ισχύει για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

10:17 - 13.10.2023

Παναθηναϊκός: Τι ισχύει για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου

Ο χειμώνας προσφέρεται για διορθώσεις και όχι για... ανακαινίσεις και ο Παναθηναϊκός με το πιο γεμάτο ρόστερ των τελευταίων ετών, πρέπει να αποφασίσει αν, πως και που θα χρειαστεί ενίσχυση.

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό το 2008, μετά την μεγάλη καριέρα που πραγματοποίησε στην Αγγλία με τη φανέλα της Άρσεναλ και παρέμεινε στους «πράσινους» μέχρι το 2011, κατακτώντας με το «τριφύλλι» το νταμπλ τη σεζόν 2009-2010.