Παναθηναϊκός - ΟΦΗ Live Streaming

Μπερνάρ - Μεγιάδο

i

©Intime

Παναθηναϊκός - ΟΦΗ Live Streaming

Κώστας Τσιακλής 12:00 - 03.12.2023 / Ανανεώθηκε: 20:05 - 03.12.2023

Παναθηναϊκός -ΟΦΗ live streaming: Όλα όσα θα συμβούν στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και όχι μόνο έρχονται στο Sportal.

Η δράση στην Stoiximan Super League συνεχίζεται την Κυριακή (12/03) με τρεις αγώνες.

Δείτε εδώ το live της αναμέτρησης

Στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τον ΟΦΗ, με μοναδικό στόχο φυσικά τη νίκη που θα τον διατηρήσει δεδομένα στην κορυφή της βαθμολογίας (οι «πράσινοι» είναι στο +1 από Ολυμπιακό και ΑΕΚ και στο +2 από τον ΠΑΟΚ). Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει ανάγκη τη νίκη και για λόγους ψυχολογίας αφού προέρχεται από δύο σερί ήττες από Άρη (2-0) και Βιγιαρεάλ (3-2).

Στον αντίποδα ο ΟΦΗ αγνοεί τη χαρά της νίκης από τις 02 Οκτωβρίου όταν και είχε επικρατήσει στο Ηράκλειο με 2-0 της ΑΕΚ. Έπειτα ακολούθησαν πέντε αγώνες χωρίς τρίποντο, με απολογισμό τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες. Επιπλέον οι Κρητικοί δεν έχουν πάρει ακόμα την πρώτη τους εκτός έδρας νίκη τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Ενδεχόμενο «διπλό» πάντως θα φέρει τον ΟΦΗ στην πρώτη εξάδα.

Παναθηναϊκός: Ένα όραμα που έχει ήδη ξεπεράσει τα 5 εκατομμύρια ευρώ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:26 - 03.12.2023

Παναθηναϊκός: Ένα όραμα που έχει ήδη ξεπεράσει τα 5 εκατομμύρια ευρώ

Ο Παναθηναϊκός αναβαθμίζει όλες τις υποδομές του και προσεγγίζει τη λειτουργία των σύγχρονων ευρωπαϊκών clubs, με τον Γιάννη Αλαφούζο να έχει πληρώσει περισσότερα από 5 εκατομμύρια για τη συνολική αναβάθμιση.

Το Sportal θα βρίσκεται στη Λεωφόρο με τον του Παναθηναϊκού, Μπάμπη Τσιμπίδα. Βίντεο, φωτογραφίες και όλο το ρεπορτάζ από το «Απόστολος Νικολαΐδης». Το... τρίτο ημίχρονο του Παναθηναϊκός-ΟΦΗ στη Sportal Sunday Live σε Live Streaming στο Sportal. Ζωντανές συνδέσεις, δηλώσεις των πρωταγωνιστών και όλο το ρεπορτάζ.

Sportal Sunday Live με Βόλος - Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός - ΟΦΗ και όλο το ρεπορτάζ για Μαρτίνεθ

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!