Επιστροφή στις νίκες θέλει ο Παναθηναϊκός - Για το θετικό αποτέλεσμα ο ΟΦΗ

Τσέριν - Μεγιάδο

i

©Intime

Επιστροφή στις νίκες θέλει ο Παναθηναϊκός - Για το θετικό αποτέλεσμα ο ΟΦΗ

Κώστας Τσιακλής 09:30 - 03.12.2023 / Ανανεώθηκε: 09:30 - 03.12.2023

Ο Παναθηναϊκός θέλει να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στον ΟΦΗ. Θετικό αποτέλεσμα ψάχνουν και οι Κρητικοί, που δεν έχουν πάρει τρίποντο τους τελευταίους δύο μήνες.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΟΦΗ στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Οι «πράσινοι» προέρχονται από δύο σερί ήττες με Άρη και Βιγιαρεάλ μετά τη διακοπή των Εθνικών ομάδων και ψάχνουν το τρίποντο που θα τους διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας για ακόμα μια αγωνιστική.

Στα αγωνιστικά ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα προχωρήσει πιθανότατα σε ροτέισιον όμως έχει να αντιμετωπίσει και τα σοβαρά προβλήματα στο κέντρο της άμυνας. Ενδεικτικό αυτού είναι ότι ο μόνος καθαρόαιμος στόπερ που βρίσκεται στην αποστολή είναι ο Μπαρτ Σένκεφελντ. Εκτός λοιπόν έμειναν οι τραυματίες, Χόρντουρ Μάγκνουσον, Έρικ Πάλμερ-Μπράουν και Τιν Γεντβάι.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς.

Πιθανή ενδεκάδα: Λοντίγκιν, Σένκεφελντ, Αράο, Κώτσιρας, Χουάνκαρ, Ρούμπεν, Βιλένα, Τζούρισιτς, Παλάσιος, Βέρμπιτς, Ιωαννίδης

Για να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και να μπει στην 6αδα ο ΟΦΗ

Απέναντι του ο Παναθηναϊκός θα βρει τον ανταγωνιστικό ΟΦΗ. Οι Κρητικοί ξεκίνησαν πολύ καλά τη σεζόν όμως δεν έχουν γευτεί τη χαρά της νίκης στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές. Η τελευταία επικράτηση του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα είναι στις 02 Οκτωβρίου κόντρα στην ΑΕΚ (2-0). Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως η ομάδα του Βάλντας Νταμπράουσκας δεν έχει εκτός έδρας νίκη την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο!

Εκτός αποστολής για την εν λόγω αναμέτρηση έμεινε ο Σαντιάγκο Μοσκέρα που υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα. Αντιθέτως στη διάθεση του Νταμπράουσκας τέθηκαν ξανά οι Πραξιτέλης Βούρος και Τζον Τοράλ.

Αναλυτικά η αποστολή του ΟΦΗ: Μπάουμαν, Χριστογεώργος, Λάρσον, Μαρινάκης, Αμπάντα, Τοράρισον, Γιαννούλης, Πασαλίδης, Λαμπρόπουλος, Καρώ, Βούρος, Γκαγιέχος, Γκλάζερ, Μεγιάδο, Τοράλ, Νέιρα, Ριέρα, Αποστολάκης, Φελίπε, Ντίκο.

Πιθανή ενδεκάδα: Μπάουμαν, Μαρινάκης, Βούρος, Πασαλίδης, Θοράριρσον, Αμπάντα, Μεγιάδο, Γκλάζερ, Γκαγιέγκος,  Φελίπε, Ντίκο.