Μόνο με έναν στόπερ ο Παναθηναϊκός κόντρα στον ΟΦΗ!

Τιν Γεντβάι και Γουίλιαν Αράο στο «Βικελίδης»

i

Intime

Μόνο με έναν στόπερ ο Παναθηναϊκός κόντρα στον ΟΦΗ!

Μπάμπης Τσιμπίδας 20:05 - 02.12.2023 / Ανανεώθηκε: 20:22 - 02.12.2023

Ο Τιν Γεντβάι ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τον απέκλεισε από την αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Ο μοναδικός καθαρόαιμος στόπερ στη διάθεση του Σέρβου είναι ο Σένκεφελντ.

Όταν κάτι μπορεί να πάει στραβά, θα πάει… Ο νόμος του Μέρφι σε πλήρη εφαρμογή στο κέντρο της άμυνας του Παναθηναϊκού. Ο Χόρντουρ Μάγκνουσον θεωρείται απίθανο να ξαναπαίξει φέτος μετά τη ρήξη χιαστού. Ο Έρικ Πάλμερ-Μπράουν ταλαιπωρείται από οστικό οίδημα που δεν υποχωρεί και απουσιάζει από τις 28 Σεπτεμβρίου, με άγνωστο ορίζοντα επιστροφής.

Άρα, έπρεπε να τεθεί νοκ-άουτ άλλος ένας στόπερ. Ο κλήρος έπεσε στον Τιν Γεντβάι, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τον απέκλεισε από την αποστολή του Παναθηναϊκού για το κυριακάτικο ματς με τον ΟΦΗ.

Ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός θα παρακολουθήσει από την εξέδρα του «Απόστολος Νικολαΐδης» την κυριακάτικη αναμέτρηση και στο τερέν, ο μόνος καθαρόαιμος στόπερ θα είναι ο Μπαρτ Σένκεφελντ.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, παρτενέρ του αρχηγού του Τριφυλλιού στα μετόπισθεν θα είναι ο Γουίλιαν Αράο. Αν προκύψει άλλο αναπάντεχο πρόβλημα στη ροή του 90λεπτου, ο... πιστός στρατιώτης Ζέκα θα έρθει από τον πάγκο να βοηθήσει!

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα με τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή του αγώνα. 

Σε αυτή βρίσκονται οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς.

Στο μεταξύ, με απογευματινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε το Σάββατο η προετοιμασία του Παναθηναϊκού. Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo και παιχνίδι κυκλοφορίας μπάλας. Θεραπεία ακολούθησαν οι Πάλμερ – Μπράουν, Μάγκνουσον.