«Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο στη ζωή μου»: Ο Βρετανός πρέσβης τρελάθηκε με την ατμόσφαιρα στο Παρτίζαν - Παναθηναϊκός AKTOR

Μήτογλου - Πάντερ

i

Μήτογλου - Πάντερ/©Intime

«Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο στη ζωή μου»: Ο Βρετανός πρέσβης τρελάθηκε με την ατμόσφαιρα στο Παρτίζαν - Παναθηναϊκός AKTOR

Ελένη Ανδρικοπούλου 15:43 - 02.12.2023 / Ανανεώθηκε: 15:45 - 02.12.2023

Ο Βρετανός πρέσβης, Έντουαρντ Φέργκιουσον παρακολούθησε από κοντά τον συναρπαστικό αγώνα ανάμεσα στην Παρτίζαν και τον Παναθηναϊκό και «τρελάθηκε» με την ατμόσφαιρα στην «Stark Arena».

Ένα από τα πιο συναρπαστικά ματς τη φετινή σεζόν στη EuroLeague έλαβε χώρα την περασμένη Πέμπτη (30/11) στο Βελιγράδι. Ο Παναθηναϊκός μολονότι πέντε λεπτά πριν το τέλος του αγώνα φαινόταν ότι θα φύγει με το «διπλό», εν τέλει «λύγισε» και ηττήθηκε στην παράταση από την ομάδα του αγαπημένου του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. 

https://www.youtube.com/watch?v=_fJTfN0ErBs

Στη Stark Arena για έναν ακόμα αγώνα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση στήθηκε πάρτι. Είναι άλλωστε γνωστό το πάθος κι η τρέλα που χαρακτηρίζει τους οπαδούς της Παρτίζαν. Αυτό διαπίστωσε ιδίοις όμμασι ο Βρετανός πρέσβης, Έντουαρντ Φέργκιουσον που βρέθηκε στο γήπεδο προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά την σπουδαία αναμέτρηση. 

Ο Φέργκιουσον «τρελάθηκε από αυτό που αντίκρισε και θέλησε να το μοιραστεί δημοσίως. Με αναρτήσεις στο twitter και γράφοντας στα σέρβικα αφενός πανηγύρισε την νίκη της Παρτίζαν κι αφετέρου σχολίασε την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί της. «Τι νύχτα, τι ατμόσφαιρα και τι απίστευτη νίκη! Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο στη ζωή μου. Μπράβο Παρτίζαν», έγραψε συγκεκριμένα ο Βρετανός πρέσβης.