Ομπράντοβιτς: «Όταν παλεύεις όλα είναι πιθανά»

Ζέλικο Ομπράντοβιτς

i

© Euroleague Basketball

Ομπράντοβιτς: «Όταν παλεύεις όλα είναι πιθανά»

Sportal newsroom 01:57 - 01.12.2023 / Ανανεώθηκε: 15:57 - 01.12.2023

Στη μαχητικότητα που έδειξαν οι παίκτες της Παρτίζαν στο ματς με τον Παναθηναϊκό στάθηκε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR υπέστη την πέμπτη ήττα του στη φετινή Euroleague. Το τριφύλλι «λύγισε» με 92-87 από την Παρτίζαν στην παράταση, σε ένα ματς συγκλονιστική εξέλιξη.

Στη συνέντευξη τύπου του αγώνα, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στάθηκε στη μαχητικότητα που έδειξαν οι παίκτες του στο ματς. «Οι παίκτες πάλεψαν απίστευτα μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Και όταν παλεύεις όλα είναι πιθανά. Ευτυχώς, νικήσαμε στην παράταση και είχαμε μία επίθεση για να κλείσουμε τον αγώνα στην κανονική διάρκεια. Είμαι εξαιρετικά ικανοποιημένος! Συγχαίρω τους παίκτες και φυσικά τον κόσμο που μας βοηθάει από την κερκίδα. Δεν έχω λόγια να πω ευχαριστώ για όλα αυτά που μας προσφέρουν εδώ και χρόνια», είπε αρχικά ο Σέρβος προπονητής.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αναφέρθηκε και στην απόδοση του Κέβιν Πάντερ. «Αυτό είναι το πρώτο παιχνίδι που έπαιξε μετά από καιρό. Έκανε αρχηγική εμφάνιση, ελπίζω να το είδαν όλοι αυτό. Δεν ήταν εύκολο για τον Αβράμοβιτς να παίξει με μάσκα, αλλά βοήθησε σημαντικά», τόνισε ο πολύπειρος προπονητής.

Ο Ζοτς επεσήμανε και τι ήταν αυτό που έκρινε το ματς. «Νομίζω ότι υπήρξε μία στιγμή, μετά το τάιμ - άουτ, παίξαμε καλή άμυνα και πετύχαμε πρώτα τρεις και μετά δύο πόντους. Η μαχητικότητα ήταν απίστευτη! Υπήρχαν και λάθη, αλλά αυτό είναι αναπόσπαστο κομμάτι του αγώνα».

Ο προπονητής της Παρτίζαν ρωτήθηκε και αν οι Ματέους Πονίτκα και Φρανκ Καμίνσκι είναι επιπέδου Euroleague. «Φυσικά και είναι! Το αμυντικό παιχνίδι του Καμίνσκι είναι εξωπραγματικά! Δεν μπορούμε να φέρουμε 12 Τζόρνταν στην Παρτίζαν, όπου θα παίζουν το ίδιο καλά σε επίθεση και άμυνα. Αυτό είναι αδύνατο. Έχει ελαττώματα αλλά παλεύει και είναι εξαιρετικά έξυπνος παίκτης. Η ουσία είναι η ίδια. Είναι εξαιρετικά ικανοποιημένος από τη συμπεριφορά τους. Δεν μπορώ να κυνηγήσω παίκτες που έχουν τα πάντα, είναι λίγοι αυτοί οι παίκτες», σημείωσε ο πολύπειρος τεχνικός.

«Μπορώ να φανταστώ πόσα ακόμη σενάρια θα υπάρξουν! Αυτοί οι παίκτες εδώ που έχω είναι σημαντικοί για μένα», κατέληξε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς όταν ρωτήθηκε για πιθανή μεταγραφική ενίσχυση.