Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού κόντρα στην Πετρολούλ: Ντεμπούτο για Τζούρισιτς

Ο Φίλιπ Τζούρισιτς.

i

©intime

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού κόντρα στην Πετρολούλ: Ντεμπούτο για Τζούρισιτς

Γιώργος Σακελλαρίου 18:24 - 04.07.2023 / Ανανεώθηκε: 18:29 - 04.07.2023

Πρώτη εμφάνιση με τον Παναθηναϊκό για τον Τζούρισιτς. Βασικός και ο Μλαντένοβιτς στο φιλικό με την Πετρολούλ.

Ντεμπούτο για τον Φίλιπ Τζούρισιτς με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση, ενώ στο αρχικό σχήμα θα βρίσκεται ο Μλαντένοβιτς, ο οποίος στον προηγούμενο αγώνα με τη Ρογκάσκα μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο τέρμα θα είναι ο Μπρινιόλι, δεξί μπακ ο Κώτσιρας κι αριστερό ο Μλαντένοβιτς. Στόπερ οι Μάγκνουσον, Σιδεράς. Στα χαφ θα είναι οι Τσόκαϊ, Τσέριν, πιο μπροστά, όπως αναφέραμε ο Τζούρισιτς, δεξιά ο Παλάσιος, αριστερά ο Βέρμπιτς και στην κορυφή ο Γερεμέγεφ. 

Δείτε την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού:

Το πρωί ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Ιβάν Γιοβάνοβιτς έδωσε έμφαση στον τρόπο ανάπτυξης που θέλει να δει με την Πετρολούλ. Το πρόγραμμα είχε διάρκεια 40 λεπτά, με την προθέρμανση και τις διατάσεις. Ουσιαστικά, ο Γιοβάνοβιτς χώρισε δύο ενδεκάδες και εξήγησε πως θέλει να εξελίσσεται η ανάπτυξη και τι περιμένει από τους ποδοσφαιριστές. Η ένταση ήταν χαμηλή, από τη στιγμή που υπάρχει δράση σήμερα για τους «πράσινους». Ωστόσο, ο Γιοβάνοβιτς παρακολούθησε προσεκτικά το δίτερμα και έλεγξε εάν οι παίκτες εφαρμόζουν τις οδηγίες που είχε δώσει.

 ΡΟΖ: Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Μάγκνουσον, Σιδεράς, Μλαντένοβιτς, Τσέριν, Τσόκαϊ, Τζούρισιτς, Παλάσιος, Βέρμπιτς, Μπιλάλ ΜΑΥΡΟΙ: Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Κάτρης, Φικάι, Χουάνκαρ, Ζέκα, Τρουιγιέ, Κλάινχαϊσλερ, Καμπετσής, Καλοσκάμης, Γερεμέγεφ Ο Βέρμπιτς άνοιξε το σκορ για τους «ροζ» με μία ωραία ενέργεια και σουτ έξω από την περιοχή και ισοφάρισε στο τελικό 1-1 ο Καλοσκάμης, με πλασέ εξ’ επαφής. 

Ο Ιωαννίδης και ο Αϊτόρ έμειναν στο ξενοδοχείο και ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης στο γυμναστήριο. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, αμφότεροι δεν θα αγωνιστούν εναντίον της Πετρολούλ. Οι υπόλοιποι ((Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Σπόραρ, Μαντσίνι, Μπερνάρ), οι οποίοι δεν συμμετείχαν στο δίτερμα, θα αγωνιστούν ως βασικοί στο αυριανό φιλικό του Παναθηναϊκού με τη βουλγαρική ΤΣΣΚΑ 1948. Αυτοί έτρεξαν σπριντάκια και έπαιξαν ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας.