Δεν ξανάγινε: Έξι φορές θα αναμετρηθούν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός!

Δεν ξανάγινε: Έξι φορές θα αναμετρηθούν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός!

Ελένη Ανδρικοπούλου 15:04 - 20.10.2023 / Ανανεώθηκε: 15:22 - 20.10.2023

O Παναθηναϊκός κι ο Ολυμπιακός θα παίξουν έξι φορές τη φετινή σεζόν σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας.

Το μεσημέρι της Παρασκευής (20/10) πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας από τα ματς της φάσης των «16» μέχρι και τον τελικό. «Κέφια» είχε η κληρωτίδα του Novibet Κυπέλλου Ελλάδος που έβγαλε τον Παναθηναϊκό αντιμέτωπο με τον Ολυμπιακό για την φάση των «16» της διοργάνωσης, ενώ έφερε και την ΑΕΚ κόντρα στον Άρη για την ίδια φάση της διοργάνωσης.

Αυτό σημαίνει ότι οι δύο «αιώνιοι» θα αναμετρηθούν έξι φορές τη φετινή σεζόν σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας. Η πρώτη «μάχη» θα πραγματοποιηθεί σε μερικά 24ωρα, καθώς ο Ολυμπιακός κι ο Παναθηναϊκός θα κοντραριστούν την Κυριακή (22/10,19:30) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στο μεγάλο ντέρμπι της όγδοης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Η επόμενη συνάντηση θα γίνει στις 5 Δεκεμβρίου στη Λεωφόρο για το πρώτο ματς της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας και η ρεβάνς θα διεξαχθεί στο Φάληρο στις 10 Ιανουαρίου 2024. 

Στις 28 του μήνα θα πραγματοποιηθεί το τέταρτο ντέρμπι «αιωνίων» στο Απόστολος Νικολαΐδης για την 21η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος. 

Mega deal: Έκλεισαν τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου Ελλάδας για τα επόμενα τρία χρόνια!

Mega deal: Έκλεισαν τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου Ελλάδας για τα επόμενα τρία χρόνια!

Από την COSMOTE TV θα μεταδοθούν και φέτος οι αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς ο εκτελεστικός γραμματέας της ΕΠΟ, Ιάκωβος Φιλιππούσης ανακοίνωσε τη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών για τα επόμενα τρία χρόνια.

Τέλος, άλλα δύο ντέρμπι θα γίνουν για τα play offs της Stoiximan Super League.