Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας!

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

i

© Intime

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας!

Κώστας Τόπας 14:42 - 20.10.2023 / Ανανεώθηκε: 15:49 - 20.10.2023

Η κληρωτίδα έβγαλε σούπερ ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος. ΑΕΚ-Άρης το άλλο δυνατό ζευγάρι. Ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Βόλο. Αναλυτικά το μονοπάτι μέχρι τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Ολοκληρώθηκε η κλήρωση για την 6η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Εκεί όπου και οι «μεγάλοι» ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Άρης, Κηφισιά, Πανσερραϊκός, Βόλος, Αστέρας Τρίπολης, Παναιτωλικός, Νίκη Βόλου, ΑΕΛ και Athens Καλλιθέα.

Η κληρωτίδα είχε κέφια, καθώς έβγαλε τον Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό αντιμέτωπους για την φάση των «16». Από εκεί και πέρα η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τον Άρη, ο ΟΦΗ την Κηφισιά, ο Αστέρας Τρίπολης τον Πανσερραϊκό. Το έκτο ζευγάρι θα είναι Λεβαδειακός/Αιολικός - Αναγέννηση Καρδίτσας - Νίκη Βόλου, το έβδομο είναι Παναιτωλικός - Athens Kallithea και τέλος το όγδοο και τελευταίο ζευγάρι της κλήρωσης για τη φάση των «16» του Novibet Κυπέλλου Ελλάδος είναι ΑΕΛ - Πανθρακικός/Εθνικός - Γιούχτας.

Η 1η αγωνιστική της φάσης των «16», η οποία είχε οριστεί για 31/10, 01/11 και 02/11 θα αναβληθεί λόγω εκκρεμών δικαστικών υποθέσεων στα ματς Πανθρακικός - Εθνικός και Αιολικός - Αναγέννηση Καρδίτσας. Υπενθυμίζεται ότι δεν υφίσταται πλέον ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ, ενώ τα πρώτα ματς θα διεξαχθούν στις 5 Δεκεμβρίου και οι επαναληπτικοί στις 10 Ιανουαρίου.

Αναλυτικά τα ζευγάρια για την 6η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος

1. ΟΦΗ-Κηφισιά

2. Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

3. ΠΑΟΚ-Βόλος

4. ΑΕΚ-Άρης

5. Αστέρας Τρίπολης-Πανσερραϊκός

6. Ομάδα 2 (Λεβαδειακός-Αιολικός/Αναγ. Καρδίτσας και ο νικητής θα παίξει με τη Λαμία)-Νίκη Βόλου

7. Παναιτωλικός-Athens Kallithea FC

8. Λάρισα-Ομάδα 1 (Πανθρακικός/Εθνικός-Γιούχτας και ο νικητής με τον Ατρόμητο)

Το μονοπάτι μέχρι τον μεγάλο τελικό

ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

Νικητής 1: ΑΕΚ/Άρης - Λεβαδειακός - Αιολικός/Αναγέννησης Καρδίτσας

Νικητής 2: ΟΦΗ/Κηφισιά - Παναιτωλικός/Kallithea Athens

Νικητής 3: Παναθηναϊκός/Ολυμπιακός - ΑΕΛ/Πανθρακικός/Εθνικός - Γιούχτας

Νικητής 4: Αστέρας Τρίπολης/Πανσερραϊκός - ΠΑΟΚ/Βόλος

ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

1. Αστέρας ή Πανσερραϊκός / ΠΑΟΚ ή Βόλος - Παναθηναϊκός ή Ολυμπιακός - ΑΕΛ / (Πανθρακικός ή Εθνικός – Γιούχτας) εναντίον Ατρομήτου

2. ΟΦΗ ή Κηφισιά / Παναιτωλικός ή Athens Kallithea - ΑΕΚ ή Άρης - (Λεβαδειακός - Αιολικός ή Αναγέννηση Καρδίτσας) εναντίον Λαμίας / Νίκη Βόλου