Παναθηναϊκός: Η UEFA θυμήθηκε το... κλειστό ΟΑΚΑ! (vid)

ΟΑΚΑ

i

© Intime

Παναθηναϊκός: Η UEFA θυμήθηκε το... κλειστό ΟΑΚΑ! (vid)

Μπάμπης Τσιμπίδας 13:34 - 20.10.2023 / Ανανεώθηκε: 13:39 - 20.10.2023

Η UEFA ανάρτησε στα social media ένα όμορφο πανοραμικό πλάνο από το κατάμεστο «Σπύρος Λούης», πριν από την έναρξη της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τη Βιγιαρεάλ.

Η επιστροφή του Παναθηναϊκού στην κεντρική ευρωπαϊκή σκηνή συνοδεύτηκε από το κατάμεστο ΟΑΚΑ στις αναμετρήσεις με τη Μπράγκα και τη Βιγιαρεάλ. Περίπου 130.000 θεατές σε δύο παιχνίδια, με τις εικόνες να ανασύρουν από τη μνήμη τις Glory Days του Panathinaikos στην Καλογρέζα.

Ωστόσο, οι εξελίξεις έφεραν ανατροπή και έστειλαν τον Παναθηναϊκό ξανά στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Εκεί όπου θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στον όμιλο του Europa League υποδεχόμενος τη Ρεν την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου και αργότερα τη Μακάμπι Χάιφα.

Που θα δείτε Παναθηναϊκός - Μακάμπι και τον αγώνα του Τσιτσιπά
EUROLEAGUE

08:31 - 20.10.2023

Που θα δείτε Παναθηναϊκός - Μακάμπι και τον αγώνα του Τσιτσιπά

Από το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας ξεχωρίζει το ματς του Παναθηναϊκού με την Μακάμπι στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της EuroLeague και η αναμέτρηση του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Γιάνικ Χάνφμαν στο European Open.

Προς το παρόν το «Σπύρος Λούης» παραμένει σφραγισμένο, λόγω των προβλημάτων στατικότητας στο στέγαστρο Καλατράβα. Το πότε θα λειτουργήσει είναι άγνωστο, αφού η ελληνική γραφειοκρατία λειτουργεί με ρυθμούς... χελώνας.

Πάντως, το κατάμεστο ΟΑΚΑ πρόλαβε να προξενήσει εντύπωση και να προσφέρει μερικά θεαματικά πλάνα. Ειδικά η κάλυψη των γεμάτων εξεδρών από ψηλά, ήταν εντυπωσιακή.

Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Ο Χαζίζα περιμένει εξηγήσεις από τον Σάμπα – «Στη Μακάμπι Χάιφα έχουμε όλα τα δόγματα»
EUROPA LEAGUE

20:57 - 19.10.2023

Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Ο Χαζίζα περιμένει εξηγήσεις από τον Σάμπα – «Στη Μακάμπι Χάιφα έχουμε όλα τα δόγματα»

Ο Ντολέβ Χαζίζα κλήθηκε να σχολιάσει τα όσα έγιναν με τον συμπαίκτη του Ντία Σάμπα. Περιμένει εξηγήσεις και τόνισε ότι στη Μακάμπι Χάιφα η ειρήνη είναι το μοναδικό ζητούμενο.

Η UEFA ανάρτησε στους λογαριασμούς της στα social media, ένα κλιπ διάρκειας μερικών δευτερολέπτων που έχει τραβηχτεί από drone, λίγο πριν την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Βιγιρεάλ.

Το πλάνο απεικονίζει τις εξέδρες που έχουν κατακλυστεί από θεατές και αναμένουν το σφύριγμα της έναρξης, στο πρώτο ματς του ομίλου! Με το drone να περνά κάτω από το ένα στέγαστρο! Δείτε το βίντεο που μοιράστηκε η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία με τους ακολούθους της:

Δυστυχώς, παραμένει άγνωστο πότε θα έχουν την ευκαιρία για τόσο εντυπωσιακά πλάνα!