Μαρθελίνο: «Ήταν όλα εναντίον μας στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό - Άδικος ο αποκλεισμός της Μαρσέιγ»

Μαρθελίνο vs Παναθηναϊκός

i

©intime

Μαρθελίνο: «Ήταν όλα εναντίον μας στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό - Άδικος ο αποκλεισμός της Μαρσέιγ»

Κωνσταντίνος Ζήκος 12:08 - 20.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:10 - 20.10.2023

Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε ο πρώην προπονητής της Μαρσέιγ, Μαρθελίνο, ο οποίος μίλησε για την άσχημη τροπή που πήρε η παρουσία του στη Μασσαλία, αλλά και για τον «άδικο», όπως χαρακτήρισε αποκλεισμό από τον Παναθηναϊκό στο Champions League.

Αποκαλυπτική συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε στην ισπανική «AS», ο πρώην προπονητής της Μαρσέιγ, Μαρθελίνο, ο οποίος μίλησε τόσο για τα συναισθήματα από την αποχώρηση του, όσο και για το περιστατικό με τους οπαδούς, αλλά και τον αποκλεισμό από τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μαρθελίνο:

Τα συναισθήματα μετά την αποχώρηση από την Μαρσέιγ: Λοιπόν, οι πρώτες μέρες ήταν περίπλοκες λόγω του απροσδόκητου της κατάστασης. Όλα ήταν ξαφνικά. Έπρεπε να παρθούν γρήγορες αποφάσεις. Ήταν ένα συναρπαστικό έργο. Ένας μεγάλος σύλλογος, ένας μεγάλος σύλλογος στη Γαλλία και την Ευρώπη. Υπήρχε η πιθανότητα να παίξω στο Champions League. Ένα σημείο σκληρότητας μας άφησε εκτός κόντρα στον Παναθηναϊκό , αλλά ήταν ένα project δύο ετών και με αυτόν τον σκοπό είχαμε πάει. Ωστόσο, στα μέσα Σεπτεμβρίου όλα άλλαξαν.

Για το αν το περίμενε και για την συνάντηση με τους οπαδούς: Δεν είναι φυσιολογικό να κάθεσαι με αυτούς τους ανθρώπους, η αλήθεια είναι ότι δεν το έχουμε συνηθίσει. Μας συνέβη ήδη στην προετοιμασία όταν στο προπονητικό κέντρο έγινε συνάντηση της ομάδας και του επιτελείου μαζί τους. Με εξέπληξε, αλλά δέχτηκα μετά από σύσταση του συλλόγου. Ήταν φυσιολογικό, προφανώς. Αυτό που δεν εμπίπτει στην κανονικότητα είναι η απειλή προς το πρόσωπο τεσσάρων ηγετών. Οι ultras θέλουν να ελέγχουν τα πάντα και αυτό εμποδίζει την εξέλιξη της Μαρσέιγ.

Ήξερα για την επιρροή των ultras, αλλά όχι σε σημείο να θέλω να διαχειριστώ ποιος είναι και ποιος όχι στον σύλλογο. Ο πρώτος που ξαφνιάστηκε ήταν ο Πάμπλο Λονγκόρια. Αυτό είναι που μου είπε. Η κατάσταση τον ξάφνιασε. Όλα είχαν ενορχηστρωθεί εδώ και καιρό».

Για τον αποκλεισμό από τον Παναθηναϊκό: «Πιστεύω ότι απλά οι εξελίξεις θα είχαν μετατεθεί για αργότερα. Αν είχαμε νικήσει θα είχαν καθυστερήσει, αλλά κάποια στιγμή τα ίδια θα συνέβαιναν. Αυτή η ήττα ήταν πολύ άδικη, αλλά στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν αυτά. Από τα δέκα παιχνίδια, είναι δύσκολο να χάνεις το ένα με αυτόν τον τρόπο. Ήταν μια βραδιά για να βάλουμε πολλά γκολ. Ο αντίπαλος σχεδόν δεν είχε σουτ στην εστία μας. Στο 95' έγινε ένα περίεργο πέναλτι, ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι, μετά ενεπλάκη το VAR... Θα μπορούσαμε να είχαμε προκριθεί στην παράταση, μας ακύρωσαν δύο γκολ. Ήταν όλα εναντίον μας, ήταν άδικο».