Που θα δείτε τα ματς του Παναθηναϊκού με την Ντνίπρο-1

Παναθηναϊκός

i

Παναθηναϊκός/ ©Intime

Που θα δείτε τα ματς του Παναθηναϊκού με την Ντνίπρο-1

Έγινε γνωστό το κανάλι που θα μεταδόσει τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού με την Ντνίπρο-1 για τα προκριματικά του Champions League.

Λίγες μέρες έχουν απομείνει πλέον για τις αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού με την Ντνίπρο-1 για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Συγκεκριμένα, το πρώτο παιχνίδι έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη (25/7, 21:00) στο Κόσιτσε και η ρεβάνς στο «Απόστολος Νικολαΐδης» την 1η Αυγούστου (20:30).

Μερικά 24ωρα λοιπόν πριν την πρώτη ευρωπαϊκή «μάχη» του Τριφυλλιού, έγινε γνωστό το που θα μεταδοθούν οι πρώτοι επίσημοι αγώνες της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Η Cosmote TV θα καλύψει τα ματς του Παναθηναϊκού με την Ντνίπρο-1, καθώς το Τριφύλλι ήρθε σε συμφωνία με τη συνδρομητική πλατφόρμα για την τηλεοπτική μετάδοση των δύο αγώνων κόντρα στην ουκρανική ομάδα στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του Champions League.

Διαζύγιο με Καμπετσή ο Παναθηναϊκός - Συνεχίζει σε ομάδα που βρίσκεται πρώην πράσινος

Ο Αργύρης Καμπετσής έπειτα από πέντε χρόνια αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό.

Ο 24χρονος επιθετικός από την περασμένη σεζόν ουσιαστικά δεν ήταν στα πλάνα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Πήρε μέρος στην προετοιμασία στην Αυστρία, αλλά δεν έπαιξε και πάλι αρκετά στα φιλικά κι έτσι τώρα λύθηκε το συμβόλαιο. Ο Καμπετσής ήρθε στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2018 κι ενώ ήταν ελεύθερος από την Ντόρτμουντ. Με τους Νέους της γερμανικής ομάδας αγωνίστηκε και σε παιχνίδια στο Youth League, Στον Παναθηναϊκό ο Καμπετσής μέτρησε 67 αγώνες, 7 γκολ και 2 ασίστ.

Τη σεζόν 2021-22 ο Καμπετσής παραχωρήθηκε δανεικός στην ολλανδική Βίλεμ και μέτρησε 18 συμμετοχές. Στη διάρκεια του καλοκαιριού υπήρξαν αρκετές ομάδες που τον προσέγγισαν και ειδικά η Λαμία του Λεωνίδα Βόκολου έφτασε κοντά στην απόκτησή του. Ο τεχνικός διευθυντής της Λαμίας, ο Πίτι, μάλιστα, είχε επικοινωνία με την πλευρά του Έλληνα επιθετικού, αλλά η μεταγραφή δεν προχώρησε. Υπήρξαν, όμως κι άλλες ελληνικές ομάδες που τον προσέγγισαν τόσο από την Αθήνα, όσο κι από την περιφέρεια.

Ο Καμπετσής, τελικά πήρε αποζημίωση για τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό (έληγε το 2024) και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ουγγαρία. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήρθε σε συμφωνία με τους «Διόσκουρους». Στη συγκεκριμένη ομάδα, η οποία κέρδισε την άνοδο και θα παίζει στη μεγάλη κατηγορία, είναι προπονητής ο Σεργκέι Κουζνέτσοφ. Ο Ουκρανός τεχνικός εργάστηκε στον Παναθηναϊκό τη σεζόν 2020-21, ως βοηθός του πρώην προπονητή του «τριφυλλιού» Λάζλο Μπόλονι.