Παναθηναϊκός: Προπόνηση με Βιλένα στη Λεωφόρο πριν το φιλικό

Παναθηναϊκός: Προπόνηση με Βιλένα στη Λεωφόρο πριν το φιλικό

Μπάμπης Τσιμπίδας 21:46 - 13.07.2023 / Ανανεώθηκε: 21:52 - 13.07.2023

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού προπονήθηκαν στο «Απόστολος Νικολαΐδης» πριν το φιλικό με τη Χαποέλ Μπερ Σεβά, με τον Τόνι Βιλένα να παίρνει μέρος.

Το χορτάρι του «Απόστολος Νικολαΐδης» πάτησαν χτες οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Γιατί η προγραμματισμένη προπόνηση, η τελευταία πριν το φιλικό της Παρασκευής με τη Χαποέλ Μπερ Σεβά, είχε προγραμματιστεί στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Το πρόγραμμα δεν είχε μεγάλη ένταση, αφού έτσι και αλλιώς ο Γιοβάνοβιτς σταδιακά τη μειώνει εν όψει των αγώνων με τη Ντνίπρο για τον Β' Προκριματικό Γύρο του Champions League.

Ο χαλαρός ρυθμός επέτρεψε στον Τόνι Βιλένα να πάρει μέρος σε όλες τις ασκήσεις, για να μπορέσει να μάθει τους συμπαίκτες του το συντομότερο δυνατό.

Εκτός από τον Βιλένα, στην προπόνηση συμμετείχαν οι Μπαρτ Σένκεφελντ και Άνταμ Τσέριν. Οι δύο παίκτες είχαν ταλαιπωρηθεί από ελαφρούς τραυματισμούς και θα παίξουν στο φιλικό.

Αντίθετα, ο Φώτης Ιωαννίδης συνέχισε το ατομικό και δύσκολα θα αγωνιστεί. Με τον Γιοβάνοβιτς να μην ρισκάρει καθόλου σε αυτό το τάιμινγκ.

Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι. Ο Γιοβάνοβιτς δεν ανακοίνωσε αποστολή για την αναμέτρηση.