Παναθηναϊκός: Πρώτα αποσυμπίεση, μετά προπόνηση

Ο Γιοβάνοβιτς δίνει συμβουλές στον Σένκεφελντ / Intime

i

Ο Γιοβάνοβιτς δίνει συμβουλές στον Σένκεφελντ / Intime

Παναθηναϊκός: Πρώτα αποσυμπίεση, μετά προπόνηση

Μπάμπης Τσιμπίδας 14:01 - 28.04.2023 / Ανανεώθηκε: 14:03 - 28.04.2023

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού άρχισαν τη σύντομη προετοιμασία για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, μετά το ρεπό της Πέμπτης.

Η πίεση που έχει συσσωρευτεί στον Παναθηναϊκό για το παιχνίδι με την ΑΕΚ είναι μεγάλη και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αποφάσισε να την αποσυμπιέσει. Όπως έπραξε πριν το ματς με τον Ολυμπιακό, μετά το διπλό κόντρα στον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Γιοβάνοβιτς παραχώρησε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του την Πέμπτη, για να ξεκουραστούν, με την συμβουλή να αφιερώσουν χρόνο σε οτιδήποτε θα τους χαλάρωνε και θα τους αποσυμπίεζε.

Βέβαια, παραμονές του πιο κρίσιμου αγώνα της χρονιάς, αυτό δεν είναι εύκολο για κανέναν. Πάντως, οι παίκτες επανήρθαν την Παρασκευής στο «Γεώργιος Καλαφάτης» για τη σύντομη προετοιμασία για το αθηναϊκό ντέρμπι.

Η αγκαλιά Ιωαννίδη-Σπόραρ είναι ο φετινός Παναθηναϊκός (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:23 - 28.04.2023

Η αγκαλιά Ιωαννίδη-Σπόραρ είναι ο φετινός Παναθηναϊκός (vid)

Δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα έπρεπε να «σκοτώνονται» για μία θέση στην ενδεκάδα, οι Ιωαννίδης και Σπόραρ, απέδειξαν το κλίμα ομοψυχίας που έχει δημιουργήσει ο Γιοβάνοβιτς στον Παναθηναϊκό.

Όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του αγώνα στον Βόλο, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Το πρόγραμμα των υπολοίπων περιελάμβανε προθέρμανση, rondo και παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο

Το θετικό είναι πως το απουσιολόγιο του Γιοβάνοβιτς είναι λευκό πριν από την πιο καθοριστική μάχη για τον τίτλο. Μόνο οι μακροχρόνια απόντες Αϊτόρ, Γκάνεα και Τρουιγιέ δεν υπολογίζονται από τον Σέρβο.