Παναθηναϊκός: Στην 20άδα ο Σπόραρ, αμφίβολος ο Σάρλια
i

Σπόραρ, Σάρλια / Intime

Παναθηναϊκός: Στην 20άδα ο Σπόραρ, αμφίβολος ο Σάρλια

Μπάμπης Τσιμπίδας 13:41 - 14.03.2023 / Ανανεώθηκε: 13:44 - 14.03.2023

Το Sportal έχει το ρεπορτάζ για τους δύο παίκτες που συμπεριλαμβάνονται στο απουσιολόγιο του Γιοβάνοβιτς, εν όψει του ΑΕΚ – Παναθηναϊκός.

Δύο ήταν τα ονόματα στο απουσιολόγιο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την προπόνηση της Τρίτης (14/3): του Άντραζ Σπόραρ και του Ζβόνιμιρ Σάρλια. Ο Σλοβένος στράικερ δεν έπαιξε στο Περιστέρι, ενώ ο Κροάτης στόπερ τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε.

Ο Σπόραρ υποβλήθηκε σε εξετάσεις και η διάγνωση έδειξε διάταση στον προσαγωγό. Όσο για τον Σάρλια, επιβεβαιώθηκε η αρχική εκτίμηση για κάκωση στο γόνατο.

Οι δύο ποδοσφαιριστές άρχισαν σήμερα (14/3) θεραπείες για την αποκατάσταση των τραυματισμών τους και όπως αναφέρουν από τον Παναθηναϊκό, «η κατάσταση τους θα επανεκτιμάται καθημερινά».

Πάντως, με βάση τις πληροφορίες, ο Σπόραρ έστω και οριακά θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για την πρεμιέρα των Play Offs στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ ο Σάρλια θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολος.

Στο μεταξύ, ο Παναθηναϊκός άρχισε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ο Μπερνάρ ενσωματώθηκε μετά από 11 μέρες, οι παίκτες πήγαν το πρωί στο Κορωπί, μετά το ρεπό της Δευτέρας και χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ.

Όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση και rondo, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και ανάπτυξη του παιχνιδιού, ενώ ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.