Παναθηναϊκός: Τα τελευταία δεδομένα για την ενδεκάδα

Ρούμπεν Πέρεθ / Intime

i

Ρούμπεν Πέρεθ / Intime

Παναθηναϊκός: Τα τελευταία δεδομένα για την ενδεκάδα

Μπάμπης Τσιμπίδας 13:19 - 03.05.2023 / Ανανεώθηκε: 13:24 - 03.05.2023

Ο Ρούμπεν Πέρεθ αναμένεται να μην αγωνιστεί εναντίον του ΠΑΟΚ, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να αντικαθιστά τα βασικά 2/3 της ενδεκάδας του Παναθηναϊκού.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και θέλει μόνο νίκη, για διατηρήσει την πρώτη θέση και το πλεονέκτημα της ισοβαθμίας απέναντι στην ΑΕΚ. Για να το πετύχει, θα χρειαστεί παίκτες ετοιμοπόλεμους στο 100% και όχι ενδιάμεσες κατάστασεις.

Αυτό σημαίνει πως εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Ρούμπεν Πέρεθ δεν θα αγωνιστεί. Ο Ισπανός αμυντικός χαφ πονάει στο γόνατο και οι πόνοι δεν του επιτρέπουν να αποδώσει στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων του.

Σε συνδυασμό με την απουσία του Δημήτρη Κουρμπέλη λόγω συμπλήρωσης τεσσάρων κίτρινων καρτών, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς καλείται να αντικαταστήσει τα 2/3 της μεσαίας γραμμής του. Με μετρημένες επιλογές, στην κυριολεξία.

Στον «άξονα» που είναι ο πιο λαβωμένος χώρος, ο Άνταμ Τσέριν θα είναι ο αμυντικός χαφ. Οι Ενίς Τσόκαϊ και Λάζλο Κλάινχαϊσλερ θα τον πλαισιώσουν ως εσωτερικοί μέσοι, με τον Ούγγρο να δοκιμάζεται πρώτη φορά ως βασικός σε αυτό τον ρόλο.

Στα μετόπισθεν, ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι θα υπερασπιστεί την εστία, οι Μπαρτ Σένκεφελντ και Χόρντουρ Μάγκνουσον θα παίξουν στο κέντρο της άμυνας, ο Γιάννης Κώτσιρας θα καλύψει το δεξιό άκρο και ο Χουάνκαρ το αριστερό άκρο.

Στην επίθεση, ο Ντάνιελ Μαντσίνι και ο Μπερνάρ θα είναι οι δύο εξτρέμ και ο Φώτης Ιωαννίδης ο «φουνταριστός». Ο Σεμπάστιαν Παλάσιος διεκδικεί θέση, αλλά δεν έχει καταφέρει να βοηθήσει το τελευταίο χρονικό διάστημα.