Παναθηναϊκός: Τέσσερις οι απουσίες από την αποστολή για τον ΠΑΟΚ

Σπόραρ, Πάλμερ-Μπράουν, Τσέριν

i

Intime

Παναθηναϊκός: Τέσσερις οι απουσίες από την αποστολή για τον ΠΑΟΚ

Μπάμπης Τσιμπίδας 20:06 - 30.09.2023 / Ανανεώθηκε: 19:00 - 01.10.2023

Οι τραυματίες Σπόραρ, Πάλμερ-Μπράουν, Αϊτόρ και ο ανέτοιμος Βαγιαννίδης, δεν συμμετέχουν στην αποστολή του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

O Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε το βράδυ του Σαββάτου τη σύντομη προετοιμασία του για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Η προπόνηση στο «Γεώργιος Καλαφάτης» πραγματοποιήθηκε με τις γνώριμες απουσίες. Αφού δεν πήραν μέρος οι Αϊτόρ, Σπόραρ και Πάλμερ-Μπράουν, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς.

Ο Αϊτόρ έχει ανεβάσει ρυθμό και γυμνάζεται ατομικά, ενώ ο Σπόραρ και ο Πάλμερ-Μπράουν υποβλήθηκαν σε θεραπεία. Οι τρεις παίκτες δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή.

Επίσης, ο Γιοβάνοβιτς δεν υπολογίζει τον Γιώργο Βαγιαννίδη, κρίνοντας ότι είναι ανέτοιμος. Ο νεαρός δεξιός μπακ έχει αποθεραπευτεί από τη θλάση, αλλά ο Σέρβος προπονητής δεν βιάζεται να τον ενσωματώσει.

Ο προπονητής της Εθνικής Σερβίας θα βρεθεί στη Λεωφόρο για να «τσεκάρει» Τζούρισιτς, Μλαντένοβιτς και Ζίβκοβιτς
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:27 - 30.09.2023

Ο προπονητής της Εθνικής Σερβίας θα βρεθεί στη Λεωφόρο για να «τσεκάρει» Τζούρισιτς, Μλαντένοβιτς και Ζίβκοβιτς

Ο προπονητής της Εθνικής Σερβίας Ντάγκαν Στοΐκοβιτς, θα βρεθεί στη Λεωφόρο στο ντέρμπι της Κυριακής (1/10, 19:30) ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, με σκοπό να παρακολουθήσει τους διεθνείς Τζούρισιτς, Μλαντένοβιτς και Ζίβκοβιτς.

Απών ήταν ο Μάγκνουσον που εγχειρίστηκε εχθές με απόλυτη επιτυχία και σήμερα πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο. Ο Ισλανδός έχει μία επώδυνη διαδικασία για να αναρρώσει από τη ρήξη πρόσθιου χιαστού.

Την αποστολή του Παναθηναϊκού επανδρώνουν οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς.

O Γιοβάνοβιτς υπολογίζει για το ματς του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ και τους Βέρμπιτς, Ζέκα, Γερεμέγεφ και Κλάινχαϊσλερ, οι οποίοι δεν έχουν συμπεριληφθεί στην ευρωπαϊκή λίστα. Ο Βέρμπιτς ίσως να αρχίσει βασικός, ενώ οι άλλοι τρεις θα είναι στον πάγκο και ο Γιοβάνοβιτς θα κρίνει εάν θα χρειαστεί τις υπηρεσίες τους.