Αποθέωση από τον κόσμο του Παναθηναϊκού στο Αγρίνιο
i

©intime

Αποθέωση από τον κόσμο του Παναθηναϊκού στο Αγρίνιο

Sportal newsroom 20:19 - 15.09.2023 / Ανανεώθηκε: 18:02 - 16.09.2023

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ετοίμασαν «θερμή» υποδοχή στην αποστολή της ομάδας στο Αγρίνιο ενόψει του αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενηθεί από τον Παναιτωλικό το Σάββατο το βράδυ (16/9, 20:30) για την τέταρτη αγωνιστική της Stoiximan Super League. Οι «πράσινοι» μετά την επικράτηση επί του ΠΑΣ στα Γιάννινα θέλουν να συνεχίσουν με νίκες τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα. 

Η αποστολή της ομάδας λοιπόν έφτασε σήμερα στο Αγρίνιο για τον αυριανό αγώνα με τον Παναιτωλικό και οι οπαδοί του «τριφυλλιού» τους ετοίμασαν «θερμή» υποδοχή. Με καπνογόνα και συνθήματα οι φίλοι του Παναθηναϊκού «ντόπαραν» την ομάδα για τους τρεις βαθμούς. «Πρωταθλητή σε θέλουμε Παναθηναϊκέ», ήταν ένα από τα συνθήματα που ακούστηκαν, με τους οπαδούς των «πρασίνων» να στέλνουν ξεκάθαρο μήνυμα τίτλου. 

Με τρεις απουσίες στο Αγρίνιο ο Παναθηναϊκός 

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό δεν θα έχει στη διάθεσή του τρεις παίκτες, οι οποίοι έμειναν στην Αθήνα. Συγκεκριμένα ο λόγος γίνεται για τον Γιέντβαϊ, τον Βαγιαννίδη και τον Κλάινχαϊσλερ

Ο Αλαφούζος δεν περίμενε να δικαιωθεί τόσο γρήγορα...

Ο Αλαφούζος δεν περίμενε να δικαιωθεί τόσο γρήγορα...

ΕΠΟ και ΚΕΔ φρόντισαν μέσα σε λίγες ώρες να επιβεβαιώσουν τις καταγγελίες του Γιάννη Αλαφούζου για την αδιαφάνεια στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ οι ορισμοί των διαιτητών μάλλον δεν προήλθαν από κάποια παρέμβαση της UEFA.

Ο Κροάτης στόπερ έχει ξεπεράσει το μυϊκό πρόβλημα, ωστόσο πολυήμερη αποχή τον ανάγκασε να μείνει στην Αθήνα. Όσον αφορά τον Έλληνα δεξιό μπακ συνεχίζει τις ατομικές προπονήσεις, ενώ τέλος ο Κλάινχαϊσλερ, δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. 

Η αποστολή των «πρασίνων»: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Πάλμερ – Μπράουν, Τσέριν, Μαντσίνι, Αϊτόρ, Μάγκνουσον, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς.