Παναθηναϊκός: Τι ισχύει με τους «πράσινους» διεθνείς στην Σλοβενία
i

Τσέριν, Σπόραρ, Βέρμπιτς / Intime

Παναθηναϊκός: Τι ισχύει με τους «πράσινους» διεθνείς στην Σλοβενία

Μπάμπης Τσιμπίδας 14:06 - 14.03.2023 / Ανανεώθηκε: 14:09 - 14.03.2023

Τσέριν, Σπόραρ και Βέρμπιτς κλήθηκαν από τον Ματίας Κεκ και θα αναχωρήσουν μετά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ.

Τις επιλογές του για τις επικείμενες υποχρεώσεις της Σλοβενίας, ανακοίνωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής, Ματίας Κεκ. Όπως αναμενόταν, ο 61χρονος τεχνικός επέλεξε τέσσερις ποδοσφαιριστές οι οποίοι αγωνίζονται στη Super League.

Πρόκειται για τους συνήθεις… υπόπτους, αφού ο Κεκ δεν πρωτοτύπησε. Κλήσεις από τη σλοβενική ομοσπονδία ποδοσφαίρου έλαβαν οι Άντραζ Σπόραρ, Μπέντζαμιν Βέρμπιτς και Άνταμ Τσέριν από τον Παναθηναϊκό, καθώς και ο Γιάσμιν Κούρτιτς από τον ΠΑΟΚ.

Βέβαια, σε ότι αφορά τους διεθνείς του Τριφυλλιού τα πράγματα είναι πιο σύνθετα… Μόνο ο Τσέριν είναι αρκετά ενεργός για να βοηθήσει την πατρίδα του, παίζοντας σταθερά με τους «πράσινους».

Για τους συμπαίκτες του Σπόραρ και Βέρμπιτς, υπάρχουν ζητήματα. Ο Σπόραρ έχει τραυματιστεί και οριακά θα προλάβει το ΑΕΚ – Παναθηναϊκός στην πρεμιέρα των Play Offs, ενώ ο Βέρμπιτς μόλις επέστρεψε από τον τραυματισμό του, με μία ολιγόλεπτη συμμετοχή στο Περιστέρι και σίγουρα δεν χαρακτηρίζεται ετοιμοπόλεμος

Συνεπώς, το ταξίδι του Σπόραρ στη Σλοβενία θα αποφασιστεί μετά το αθηναϊκό ντέρμπι και αναλόγως με την κατάσταση του. Ο Βέρμπιτς θα ενσωματωθεί κανονικά στην Εθνική του ομάδα, αφού ιατρικά είναι υγιής.

Ίσως η παρουσία του εκεί να τον ωφελήσει, αφού με μία-δύο καλές εμφανίσεις, ένα γκολ ή μία ασίστ, ο 28χρονος εξτρέμ θα τονώσει την αυτοπεποίθηση του. Μιας και στον Παναθηναϊκό δεν έχουν την πολυτέλεια για να υποστηρίξουν τον παίκτη, διότι προέχει η διεκδίκηση του τίτλου.