Παναθηναϊκός: Το διάστημα απουσίας του Γεντβάι

Ο Τιν Γεντβάι αποχωρεί τραυματίας από το ΟΑΚΑ

i

Intime

Παναθηναϊκός: Το διάστημα απουσίας του Γεντβάι

Μπάμπης Τσιμπίδας 10:32 - 31.08.2023 / Ανανεώθηκε: 10:48 - 31.08.2023

Ο Τιν Γεντβάι υπέστη θλάση στο δικέφαλο και θα μείνει εκτός δράσης για τις επόμενες 15 ημέρες. Οριακά έτοιμος για το ταξίδι στο Αγρίνιο ο Κροάτης.

Χωρίς τον Τιν Γεντβάι θα ταξιδέψει ο Παναθηναϊκός το Σάββατο στα Γιάννινα, για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον ΠΑΣ στους Ζωσιμάδες.

Ο Κροάτης αμυντικός υπέστη θλάση στο δικέφαλο και τέθηκε εκτός δράσης για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Ο Γεντβάι άρχισε ήδη να υποβάλλεται σε θεραπείες, με σκοπό να επανέρθει το συντομότερο δυνατό.

Σένκεφελντ: «Αξίζαμε περισσότερο τη νίκη απόψε - Πρέπει να είμαστε περήφανοι για την ομάδα»
CHAMPIONS LEAGUE

00:46 - 30.08.2023

Σένκεφελντ: «Αξίζαμε περισσότερο τη νίκη απόψε - Πρέπει να είμαστε περήφανοι για την ομάδα»

Μετά τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από την Μπράγκα, ο αρχηγός του «τριφυλλιού» Μπαρτ Σένκεφελντ, δήλωσε πως οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα πρέπει να είναι περήφανοι.

Αυτό σημαίνει πως ο Γεντβάι δεν θα αγωνιστεί την Κυριακή στην ηπειρώτική πόλη και θα είναι οριακά έτοιμος για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, μετά τη διακοπή των Εθνικών ομάδων.

Ο 27χρονος στόπερ ένιωσε μυϊκές ενοχλήσεις στη διάρκεια της ρεβάνς του Παναθηναϊκού με τη Μπράγκα και δεν κατάφερε να συνεχίσει, αφήνοντας τη θέση του στον Μπαρτ Σένκεφελντ.

Ο τραυματισμός του Γεντβάι είναι ο τρίτος μυϊκός για αμυντικό το φετινό καλοκαίρι, με τον Σένκεφελντ να έχει υποστεί τους άλλους δύο, στη διάρκεια του Ιουλίου.

O Γεντβάι δεν είχε προλάβει να κάνει κανονική προετοιμασία και χρειάστηκε να παίξει αμέσως στον Παναθηναϊκό εναντίον της Ντνίπρο, επειδή ο Σένκεφελντ είχε τραυματιστεί.