Σένκεφελντ: «Αξίζαμε περισσότερο τη νίκη απόψε - Πρέπει να είμαστε περήφανοι για την ομάδα»

Μπαρτ Σένκεφελντ

i

© Intime

Σένκεφελντ: «Αξίζαμε περισσότερο τη νίκη απόψε - Πρέπει να είμαστε περήφανοι για την ομάδα»

Μετά τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από την Μπράγκα, ο αρχηγός του «τριφυλλιού» Μπαρτ Σένκεφελντ, δήλωσε πως οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα πρέπει να είναι περήφανοι.

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να πάρει επιθυμητό αποτέλεσμα κόντρα στην Μπράγκα (0-1) και κάπως έτσι γνώρισε τον αποκλεισμό από το Champions League. Το γκολ του Μπρούμα στο 83ο λεπτό έκρινε την αναμέτρηση κι έστειλε τους Πορτογάλους στους χρυσοφόρους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Από την άλλη, η υπερπροσπάθεια των παικτών του Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν οδήγησε σε κάποιο γκολ, με αποτέλεσμα το «τριφύλλι» να συνεχίσει την ευρωπαϊκή του πορεία στο Europa League.

Μετά τη λήξη του ματς, ο αρχηγός του «τριφυλλιού» Μπαρτ Σένκεφελντ, μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV κι ανέφερε πως όλοι πρέπει να είναι περήφανοι για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: 

«Πιστεύω θα μπορούσαμε να σκοράρουμε πολλά γκολ. Πρέπει να είμαστε περήφανοι για την ομάδα. Παίχτηκε προς το τέλος ένα ανοιχτό ματς, μπορούσαμε να κάνουμε το 1-0, είχαν ευκαιρίες και οι δύο ομάδες. Αξίζαμε περισσότερο τη νίκη απόψε. Κάθε ματς είναι διαφορετικό, είδατε όμως το επίπεδο της ομάδας. Πρέπει να πάρουμε αυτοπεποίθηση από αυτό και να συνεχίσουμε μπροστά.»