Γιοβάνοβιτς: «Είμαι απογοητευμένος από το αποτέλεσμα, αδικήσαμε τους εαυτούς μας»
i

© Intime

Γιοβάνοβιτς: «Είμαι απογοητευμένος από το αποτέλεσμα, αδικήσαμε τους εαυτούς μας»

Sportal newsroom 00:41 - 30.08.2023 / Ανανεώθηκε: 00:44 - 30.08.2023

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μίλησε μετά τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από την Μπράγκα και εξέφρασε την απογοήτευση του για το τελικό αποτέλεσμα.

Στις δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα της Cosmote TV μετά τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από την Μπράγκα, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς εμφανίστηκε απογοητευμένος και τόνισε ότι η ομάδα του αδίκησε τον εαυτό της.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είμαι απογοητευμένος από το αποτέλεσμα. Υπήρχαν όλες οι συνθήκες να ανατρέψουμε το σκορ του πρώτου παιχνιδιού. Ήταν ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι με αρκετά μεγάλο ρυθμό. Η Μπράγκα μας ανάγκασε να κυνηγάμε τη δεύτερη μπάλα. Είχαμε φάσεις στις οποίες δεν πήραμε καλές αποφάσεις, είχαμε αρκετές φάσεις για γκολ».

Για το πρόσωπο που έδειξε ο Παναθηναϊκός στα προκριματικά: «Είμαστε ανταγωνιστική ομάδα σε αυτό το επίπεδο και αυτό μας ικανοποιεί. Οι εμπειρίες των δύο προηγούμενων παιχνιδιών μας προακαλούν πικρία. Προσπαθήσαμε και είχαμε τεράστια υποστήριξη σε αυτό το γήπεδο. Στόχος μας ήταν η είσοδος στους ομίλους του Champions League. Αδικήσαμε τους εαυτούς μας και αυτό είναι ένα θέμα, το οποίο θα μας απασχολήσει».