Αποθέωση για τους παίκτες του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ (gallery)
i

© Intime

Αποθέωση για τους παίκτες του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ (gallery)

Τζιοβάνι Ζάκαρη 00:31 - 30.08.2023 / Ανανεώθηκε: 00:31 - 30.08.2023

Ο Παναθηναϊκός... έπεσε μαχόμενος στο ΟΑΚΑ, κόντρα στην Μπράγκα, με τους φίλους της ομάδας να εκτιμούν την προσπάθεια που έκανε η ομάδα στο Champions League.

Ο Παναθηναϊκός τα έκανε όλα κόντρα στην Μπράγκα, όμως η αδυναμία του να σκοράρει του κόστισε. Ο Μπρούμα σκόραρε για το τελικό 0-1 και έβαλε τέλος στα όνειρα των «πράσινων» για ομίλους UEFA Champions League

Όμως ο κόσμος της ομάδας στάθηκε στο πλευρό των παικτών. Μετά το τέλος του αγώνα, οι φίλοι του «τριφυλλιού» έσπευσαν να αποθεώσουν τους ποδοσφαιριστές του Ιβαν Γιοβάνοβιτς, για την τιτάνια προσπάθεια που κατέβαλαν φέτος στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Τι έκανε την τελευταία φορά που έπαιξε στους ομίλους του Europa League ο Παναθηναϊκός
EUROPA LEAGUE

00:16 - 30.08.2023

Τι έκανε την τελευταία φορά που έπαιξε στους ομίλους του Europa League ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στους ομίλους του Champions League, κάτι που σημαίνει πως θα αγωνιστεί στους ομίλους του Europa League. Ποια ήταν όμως η τελευταία φορά που έπαιξε εκεί και τι έκαναν οι «πράσινοι»;

Αν μη τι άλλο, οι «πράσινοι» πέταξαν εκτός διοργάνωσης την Ντνίπρο με σχετική ευκολία, ενώ επιπλέον απέκλεισαν τη Μαρσέιγ στην διαδικασία των πέναλτι. Η πορεία του Παναθηναϊκού συνεχίζεται πλέον στο Europa League, εκεί όπου θα μάθει τους αντιπάλους του την ερχόμενη Παρασκευή (1/9).