Παναθηναϊκός: Το... έριξε στις στατικές ο Γιοβάνοβιτς - Οριστικές οι δύο απουσίες

Ο Γιοβάνοβιτς δίνει οδηγίες στον Μαντσίνι

i

Intime

Παναθηναϊκός: Το... έριξε στις στατικές ο Γιοβάνοβιτς - Οριστικές οι δύο απουσίες

Μπάμπης Τσιμπίδας 13:50 - 14.09.2023 / Ανανεώθηκε: 18:05 - 16.09.2023

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έδωσε έμφαση στα στημένα στην προπόνηση της Πέμπτης, ενώ γνωρίζει ότι δεν υπολογίζει για το ταξίδι στο Αγρίνιο τους Βαγιαννίδη και Γεντβάι.

Με σχεδόν πλήρη σύνθεση πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του Παναθηναϊκού την Πέμπτη (14/9) στο «Γεώργιος Καλαφάτης». Διότι με δύο εξαιρέσεις, για πρώτη φορά μετά από αρκετές ημέρες, ο Γιοβάνοβιτς είχε στη διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές.

Οι δύο οι οποίοι δεν πήραν μέρος ήταν ο Τιν Γεντβάι και ο Γιώργος Βαγιαννίδης. Ο Κροάτης στόπερ γυμνάστηκε μόνος του, με μεγαλύτερη ένταση από τους συμπαίκτες του και την επόμενη εβδομάδα θα δοκιμάσει να ενσωματωθεί.

Ο Έλληνας δεξιός μπακ έχει ολοκληρώσει την αποθεραπεία και ανεβάζει σταδιακά ρυθμούς. Με ορίζοντα το ντέρμπι με την ΑΕΚ και όχι το ματς του Παναθηναϊκού με τη Βιγιαρεάλ, στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.

Περαιτέρω, οι τρεις διεθνείς (Τσέριν, Σπόραρ, Μλαντένοβιτς) οι οποίοι την Τετάρτη ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, την Πέμπτη γυμνάστηκαν με την ομάδα. Με τον Γιοβάνοβιτς να υπολογίζει για το αυριανό ταξίδι στο Αγρίνιο. Όπως διαθέσιμος είναι ο Πάλμερ-Μπράουν, που έδειξε ότι είναι απόλυτα υγιής.

Αλαφούζος στο BBC: «Κανείς τότε δεν ήθελε να αναλάβει τον Παναθηναϊκό, επέλεξα τον δύσκολο δρόμο»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:25 - 14.09.2023

Αλαφούζος στο BBC: «Κανείς τότε δεν ήθελε να αναλάβει τον Παναθηναϊκό, επέλεξα τον δύσκολο δρόμο»

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος παραχώρησε συνέντευξη στο BBC κι αναφέρθηκε στον Παναθηναϊκό αλλά και σε άλλα θέματα που αφορούν το ποδόσφαιρο.

Στο μεταξύ, χαμηλή ήταν η ένταση, με τον Γιοβάνοβιτς να δίνει μεγάλη έμφαση στις στατικές φάσεις. Ο Σέρβος τις θεωρεί μεγάλο «όπλο» για τον Παναθηναϊκό και προσπαθεί να βελτιώσει τη λειτουργία, τόσο με τα χτυπήματα, όσο και με τις τοποθετήσεις στην περιοχή.