Το τετ α τετ του Γιοβάνοβιτς με Γκάμα, Σάντσες – Έπαιξε μπάλα με παιδάκια ο Μπρινιόλι

Το τετ α τετ του Γιοβάνοβιτς με Γκάμα, Σάντσες – Έπαιξε μπάλα με παιδάκια ο Μπρινιόλι

Γιώργος Σακελλαρίου 22:36 - 09.07.2023 / Ανανεώθηκε: 00:03 - 10.07.2023

Ο Γιοβάνοβιτς μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ Λάρνακας είχε πηγαδάκι με τον πρώην παίκτη του Φακούντο Σάντσες και τον πρώην άσο του Άρη Μπρούνο Γκάμα.

Ένα ξεχωριστό πηγαδάκι στήθηκε μετά το φιλικό του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ Λάρνακας.

Ο άσος του «τριφυλλιού» Ντάνιελ Μαντσίνι τα είπε με τον συμπατριώτη του και πρώην πλέον συμπαίκτη του τον Φακούντο Σάντσες, ενώ στην παρέα ήταν ο αριστερός μπακ του Παναθηναϊκού Κρίστιαν Γκάνεα και ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός Μπρούνο Γκάμα. Ο τελευταίος συνυπήρξε με τους Μαντσίνι, Γκάνεα στον Άρη και τώρα είναι στην ΑΕΚ Λάρνακας με τον Σάντσες, όπου τεχνικός διευθυντής είναι το πρώην στέλεχος των «πρασίνων», ο Τσάβι Ρόκα. Ο Σέρβος τεχνικός Ιβάν Γιοβάνοβιτς συμμετείχε στο πηγαδάκι και συζήτησε με τους τέσσερις παίκτες.

Στην άλλη άκρη του γηπέδου, ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι συνέχισε να εκτελεί χρέη τερματοφύλακα. Δύο παιδάκια που ήταν στο γήπεδο έκαναν σουτ στον Ιταλό, ο οποίος φάνηκε να το διασκεδάζει.

Δείτε φωτογραφίες:

Να θυμίσουμε ότι ο Γιοβάνοβιτς δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος για την εικόνα της ομάδας του στα φιλικά. Ο Σέρβος μετά το νικηφόρο ματς με την ΑΕΚ Λάρνακας με 3-1 αναφέρθηκε στο ρόστερ, αλλά και στη μάχη που έρχεται με τη Ντνίπρο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην Cosmote TV:

«Ήταν κατά διαστήματα καλό παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ. Δεν έχουν τόση σημασία τα φιλικά, παίξαμε καλά μπορούμε να τα πάμε και καλύτερα. Θέλαμε να μεταφέρουμε τα όσα κάναμε στην προπόνηση. Είμαι ικανοποιημένος με το πως συμπεριφέρθηκαν οι παίκτες μου τις 15 μέρες, τόσο στις προπονήσεις αλλά και στα φιλικά.

Η επίδραση των ακραίων μπακ στη δημιουργία του Παναθηναϊκού: Ο Μπάμπης Τσιμπίδας μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα από την Αυστρία (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:32 - 09.07.2023

Η επίδραση των ακραίων μπακ στη δημιουργία του Παναθηναϊκού: Ο Μπάμπης Τσιμπίδας μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα από την Αυστρία (vid)

Ο απεσταλμένος του Sportal στην Αυστρία, Μπάμπης Τσιμπίδας, μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα από την προετοιμασία του Παναθηναϊκού.

Έχουμε ενισχυθεί με καλούς παίκτες, σαν γκρουπ έχουμε καλούς παίκτες, έχουμε καλό ανταγωνισμό για καλύτερη απόδοση,. αλλά και ξέρουν οι παίκτες ο ένας τον άλλο. Γενικά είμαι ικανοποιημένος και θα έρθουν και καλύτερα πράγματα στη συνέχεια και θα παίζουμε καλύτερα».

Για τη Ντνίπρο: «Η Ντνίπρο είναι πολύ καλή ομάδα. Πέρσι λόγω του πολέμου δεν είχαν αγωνιστεί αρκετό καιρό, ήταν δύσκολες οι συνθήκες. Φέτος πάλεψαν για το πρωτάθλημα είναι σκληρή ομάδα έχει τους ίδιους στόχους με εμάς και θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι».