Η επίδραση των ακραίων μπακ στη δημιουργία του Παναθηναϊκού: Ο Μπάμπης Τσιμπίδας μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα από την Αυστρία (vid)

Παναθηναϊκός

Η επίδραση των ακραίων μπακ στη δημιουργία του Παναθηναϊκού: Ο Μπάμπης Τσιμπίδας μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα από την Αυστρία (vid)

Sportal newsroom 22:32 - 09.07.2023

Ο απεσταλμένος του Sportal στην Αυστρία, Μπάμπης Τσιμπίδας, μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα από την προετοιμασία του Παναθηναϊκού.

Από το βράδυ της Κυριακής (26/5) ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο Μπαντ Έρλαχ, όπου μέχρι τις 10 Ιουλίου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Στην Αυστρία βρίσκεται και το Sportal που σας μεταφέρει σε καθημερινή βάση όλο το ρεπορτάζ, τα παρασκήνια, δηλώσεις των πρωταγωνιστών και φυσικά εικόνα από την προετοιμασία του Παναθηναϊκού.

Ο ρεπόρτερ του Sportal, Μπάμπης Τσιμπίδας, βρίσκεται στο Μπαντ Έρλαχ και καθημερινά σας μεταφέρει το κλίμα από εκεί, μεταφέροντας στην κάμερα τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού, αλλά και το τι περιμένουμε μέσα στη μέρα να δούμε.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έδωσε το τρίτο φιλικό επί αυστριακού εδάφους. Αυτή τη φορά οι «πράσινοι» επικράτησαν άνετα με 3-1 της ΑΕΚ Λάρνακας, με τους δύο ακραίους μπακ να έχουν μεγάλη επίδραση στα δύο πρώτα γκολ. Στο πρώτο ο Μλαντένοβιτς με μία προώθησή του έκανε το 1-0 και ο Βαγιαννίδης με επέλασή του από τα δεξιά έκανε το 2-0. 

Κέρδος από το σημερινό παιχνίδι ήταν και ο Γερεμέγεφ. Ο οποίος πέτυχε το τρίτο γκολ του Παναθηναϊκού. Ο Αϊτόρ επίσης φαίνεται ότι ανακτά την αυτοπεποίθησή του μετά τον σοβαρό τραυματισμό.

«Έχουμε ενισχυθεί με καλούς παίκτες, θα έρθουν καλύτερα πράγματα»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά το παιχνίδι φάνηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του στο σημερινό παιχνίδι, λέγοντας ότι έχουν ενισχυθεί με καλούς παίκτες. Τόνισε δε πως θα έρθουν καλύτερα πράγματα. 

«Ήταν κατά διαστήματα καλό παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ. Δεν έχουν τόση σημασία τα φιλικά, παίξαμε καλά μπορούμε να τα πάμε και καλύτερα. Θέλαμε να μεταφέρουμε τα όσα κάναμε στην προπόνηση. Είμαι ικανοποιημένος με το πως συμπεριφέρθηκαν οι παίκτες μου τις 15 μέρες, τόσο στις προπονήσεις αλλά και στα φιλικά.

Έχουμε ενισχυθεί με καλούς παίκτες, σαν γκρουπ έχουμε καλούς παίκτες, έχουμε καλό ανταγωνισμό για καλύτερη απόδοση,. αλλά και ξέρουν οι παίκτες ο ένας τον άλλο. Γενικά είμαι ικανοποιημένος και θα έρθουν και καλύτερα πράγματα στη συνέχεια και θα παίζουμε καλύτερα».