Παναθηναϊκός: Ο Γιοβάνοβιτς έκοψε την τούρτα και έδωσε ευχή στους παίκτες του (vid)

Ιβάν Γιοβάνοβιτς / Intime

i

Ιβάν Γιοβάνοβιτς / Intime

Παναθηναϊκός: Ο Γιοβάνοβιτς έκοψε την τούρτα και έδωσε ευχή στους παίκτες του (vid)

Μπάμπης Τσιμπίδας 11:13 - 09.07.2023 / Ανανεώθηκε: 11:30 - 09.07.2023

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς γιόρτασε το Σάββατο τα 61α γενέθλια του και τα μέλη της αποστολής του Παναθηναϊκού του ευχήθηκαν με μία τούρτα!

Γενέθλια στη δουλειά πέρασε και φέτος ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς! Ο Σέρβος προπονητής γιόρτασε το Σάββατο τα 61α χρόνια ζωής του, όμως λόγω της φύσης του επαγγελμάτος του, ήταν μακριά από την οικογένεια του.

Ο Γιοβάνοβιτς βρίσκεται στο Μπαντ Έρλαχ της Αυστρίας, με την αποστολή του Παναθηναϊκού για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Όπου θα παραμείνει μέχρι τη Δευτέρα (10/7), όταν η ομάδα θα επιστρέψει στην Αθήνα.

Παίκτες, προπονητικό τιμ και τα άλλα μέλη του Τριφυλλιού ευχήθηκαν «χρόνια πολλά» στον Ιβάν με μία τούρτα, μετά το βραδινό δείπνο. Μία τούρτα η οποία είχε ένα τριφύλλι σχεδιασμένο επάνω της.

Οι Τούρκοι συνδέουν τον Ονουράλπ Μπιτίμ με τον Παναθηναϊκό (vids)
EUROLEAGUE

10:48 - 09.07.2023

Οι Τούρκοι συνδέουν τον Ονουράλπ Μπιτίμ με τον Παναθηναϊκό (vids)

O 24χρονος γκαρντ Oνουράλπ Μπιτίμ έχει υπογράψει (two way) συμβόλαιο με τους Σικάγο Μπουλς, έπειτα από τη σπουδαία χρονιά του με την Μπούρσασπορ και τώρα δημοσίευμα από την Τουρκία τον τοποθετεί στη λίστα του Εργκίν Αταμάν για τον Παναθηναϊκό.

Με τον Γιοβάνοβιτς να αισθάνεται συγκινημένος και χαρούμενος για τη μικρή γιορτή που στήθηκε στο ξενοδοχείο, με επίκεντρο τον ίδιο. Άλλωστε, ναι μεν ο 61χρονος δεν είχε μαζί την οικογένεια του, αλλά έχει δημιουργήσει οικογενειακό κλίμα στους «πράσινους» και καρπώνεται και εκείνος τα οφέλη.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ευχαρίστησε όλους με τους οποίους συνεργάζεται στον Παναθηναϊκό, με μία φορτισμένη ομιλία. Με την οποία ζήτησε απ' όλους, να μην αλλάξουν καθόλου!

«Πρώτα απ’ όλα θέλω να σας ευχαριστήσω για τις ευχές σας. Δεύτερον είναι η τρίτη χρονιά που κάνω γενέθλια μαζί σας και θέλω να σας ευχαριστήσω ιδιαίτερα γι’ αυτό το πράγμα. Γιατί αν δεν ήμουν μαζί σας θα ήμουν με την οικογένειά μου. 

Θέλω να σας ευχηθώ πρώτα ότι καλύτερο για εσάς και τις οικογένειές σας. Και θέλω να μην αλλάξετε, αλλά να είστε ακριβώς έτσι όπως είστε μαζί μου τελευταία δύο χρόνια.

 Γιατί πραγματικά απολαμβάνω το χρόνο μου μαζί σας και ο Παναθηναϊκός σαν ομάδα δίνει και σε εμένα και σε εσάς για να δουλέψουμε και να είμαστε αντάξιοι των προσδοκιών των ανθρώπων που πιστεύουν σε εμάς. 

Θέλω να συνεχίσετε να απολαμβάνετε τις στιγμές σας στον Παναθηναϊκό και να προσπαθήσουμε να κάνουμε τα πάντα για να είμαστε πάντα εκεί που θα πρέπει να είναι ο Παναθηναϊκός. Είναι μία ιστορική ομάδα κι εσείς είστε οι κατάλληλοι παίκτες που την αντιπροσωπεύουν. Μην αλλάζετε καθόλου είμαι πολύ χαρούμενος μαζί σας...».