ΝΤΝΙΠΡΟ – ΣΕΒΛΙΣ

LIVE STREAMING ΝΤΝΙΠΡΟ – ΣΕΒΛΙΣ

Sportal newsroom 16:55 - 28.06.2023 / Ανανεώθηκε: 16:56 - 28.06.2023

Παρακολουθήστε σε live streaming το πρώτο φιλικό της Ντνίπρο-1, αντίπαλο του Παναθηναϊκού στα προκριματικά του Champions League.

Πρώτο φιλικό σήμερα για την Ντνίπρο-1.

Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League θ’ αντιμετωπίσει την ερασιτεχνική Σέβλις από το Βινογκράντοφ. Ένα ματς περισσότερο ως ξεμούδιασμα. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 5 μ.μ. και μεταδίδεται σε live streaming από το κανάλι της ουκρανικής ομάδας, ενώ θα υπάρχει ενημέρωση και στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

Η Ντνίπρο-1, λοιπόν, συνεχίζει την προετοιμασία της για τις μάχες με τον Παναθηναϊκό και στην ιστοσελίδα της αναφέρεται: «Ένα τικ-τακ μπορεί να φαίνεται σαν παιδικό παιχνίδι, αλλά πόσο βοηθάει στην αντίληψη. Πολύ περισσότερο αν υπάρχει και τρέξιμο. Κι όταν ένας αντίπαλος πιέζει ασφυκτικά. Αυτού του είδους το παιχνίδι ήταν μια από τις ασκήσεις στην προπόνηση της Ντνίπρο-1.

Η ενδεκάδα της Ντνίπρο-1:

Κάθε ομάδα έχει μόνο τρία κομμάτια κι όταν τελειώσουν, πρέπει να μετακινηθούν για να σχηματίσουν μια γραμμή. Όποιος έχανε εκτελούσε τιμωρία με τη μορφή push-ups, ή «καροτσάκι». Η ταχύτητα της σκέψης σε ένα τέτοιο παιχνίδι δεν πρέπει να είναι κατώτερη από την ταχύτητα του τρεξίματος: η κατάσταση πρέπει να αξιολογηθεί σε λίγα δευτερόλεπτα».

Παρακολουθήστε τη φιλική αναμέτρηση της Ντνίπρο-1 σε live streaming:

Να σημειωθεί ότι στην προετοιμασία έως τώρα δεν συμμετέχει ο διεθνής εξτρέμ της Ντνίπρο-1 Ολεξάντρ Ναζαρένκο. Ο ταλαντούχος παίκτης είναι μέλος της Κ21 της Ουκρανίας, συμμετέχει στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και στο ματς με την Ισπανία (2-2 τελικό), όπου κρίθηκε η πρωτιά στον όμιλο, την οποία πήραν οι Ίβηρες, αναδείχθηκε MVP από την UEFA. 

Ο Ναζαρένκο πριν το τέλος του πρώτου μέρους πήρε τη μπάλα στη μεσαία γραμμή, έκανε μία τρομερή κούρσα από δεξιά και την κατάλληλη στιγμή έκανε ωραία σέντρα για τον Γιούνικ, ο οποίος σημείωσε το 0-1 με κεφαλιά.