Η θερμή αγκαλιά Αλαφούζου - Βαρδινογιάννη

Γιώργος Βαρδινογιάννης και Γιάννης Αλαφούζος / Intime

i

Γιώργος Βαρδινογιάννης και Γιάννης Αλαφούζος / Intime

Η θερμή αγκαλιά Αλαφούζου - Βαρδινογιάννη

Μπάμπης Τσιμπίδας 08:24 - 10.04.2023 / Ανανεώθηκε: 08:25 - 10.04.2023

Ο Γιάννης Αλαφούζος πλησίασε τον Γιώργο Βαρδινογιάννη και είχαν έναν θερμό διάλογο λίγο πριν τη λήξη του ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων.

Ο Γιώργος Βαρδινογιάννης παρακολούθησε το ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων από τη σουίτα που νοικιάζει η οικογένεια Βαρδινογιάννη στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Ο ιστορικός πρόεδρος του Παναθηναϊκού πανηγύρισε τη νίκη επί του Ολυμπιακού και έδειχνε πολύ χαρούμενος.

Λίγο πριν τη λήξη της αναμέτρησης, ο «καπετάνιος» δέχτηκε την επίσκεψη του… διαδόχου του. Ο νυν ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος είχε ένα θερμό τετ-α-τετ με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη και συνομίλησαν για το παιχνίδι.

Ο Βαρδινογιάννης δήλωσε την ικανοποίηση του για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και εξέφρασε την πίστη του ότι ο τίτλος θα βαφτεί «πράσινος». Ο θαυμασμός του «καπετάνιου» έφερε το χαμόγελο του Αλαφούζου, ο οποίος βλέπει και τους δικούς του κόπους να δικαιώνονται.

Άλλωστε, ο τρόπος δουλειάς του Γιοβάνοβιτς ακολουθεί το δόγμα του Γιώργου Βαρδινογιάννη. Ένας ικανός προπονητής, ο οποίος έχει δημιουργήσει ένα ρόστερ με ποδοσφαιρικά κριτήρια, χωρίς φανφάρες και φιουριτούρες και χωρίς υπερβολές στο μπάτζετ.

Ο Γιώργος Βαρδινογιάννης στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις του, τονίζει τον σεβασμό του για τον Γιοβάνοβιτς, τον οποίο εκτιμά από την περίοδο που έπαιζε στον Ηρακλή. Με την προτροπή του «καπετάνιου» προς τον Αλαφούζου να είναι ξεκάθαρη: «άκου τον προπονητή σου».