Παναθηναϊκός: Τρεις αλλαγές στην ενδεκάδα από τον Γιοβάνοβιτς

Τζούρισιτς, Χουάνκαρ

i

Intime

Παναθηναϊκός: Τρεις αλλαγές στην ενδεκάδα από τον Γιοβάνοβιτς

Μπάμπης Τσιμπίδας 19:43 - 25.09.2023 / Ανανεώθηκε: 20:24 - 25.09.2023

Χουάνκαρ, Τζούρισιτς και Βιλένα χρησιμοποιούνται βασικοί από τον Γιοβάνοβιτς, προκειμένου να φρεσκάρει την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Σε τρεις αλλαγές αποφάσισε να προβεί ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού για το αποψινό παιχνίδι με την ΑΕΚ, συγκριτικά με τις επιλογές του στο ματς με τη Βιγιαρεάλ.

Ο Σέρβος προπονητής επέλεξε το λελογισμένο ροτέισον, ώστε αφενός να μην χάσει την αύρα και την αυτοπεποίθηση από τον ευρωπαϊκό θρίαμβο του Τριφυλλιού και αφετέρου, να προσθέσει ξεκούραστους παίκτες μετά από ένα εξαντλητικό ματς στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.

Οι τρεις οι οποίοι εισέρχονται στην ενδεκάδα είναι οι Χουάνκαρ, Βιλένα και Τζούρισιτς και στον πάγκο θα μείνουν οι Μλαντένοβιτς, Τσέριν και Παλάσιος. Με τον 61χρονο κόουτς να διατηρεί το σύστημα 4-3–3.

Ο Μπρινιόλι θα υπερασπιστεί την εστία, στο κέντρο της άμυνας θα παίξουν οι Σένκεφελντ και Μάγκνουσον, ο Κώτσιρας θα καλύψει το δεξιό άκρο και ο Χουάνκαρ το αριστερό.

Τσίπρας σε δημοσιογράφους: «Αν θα πάω Λεωφόρο; Ρωτήστε τον γιο μου»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:39 - 25.09.2023

Τσίπρας σε δημοσιογράφους: «Αν θα πάω Λεωφόρο; Ρωτήστε τον γιο μου»

Ο Αλέξης Τσίπρας είχε ολιγόωρη συνάντηση στο γραφείο του στη Βουλή τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανο Κασσελάκη το πρωί της Δευτέρας (25/09). Ο τέως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην πρωθυπουργός απάντησε με αρκετή δόση χιούμορ σε ερώτηση δημοσιογράφων αναφορικά με το αν θα πάει απόψε στη Λεωφόρο.

Ο Ρούμπεν θα είναι ο αμυντικός μέσος και θα τον πλαισιώσουν ως εσωτερικοί μέσοι ο Βιλένα και ο Τζούρισιτς. Στην επίθεση, οι Μαντσίνι και Μπερνάρ αγωνίζονται ως εξτρέμ και ο Ιωαννίδης είναι ο «φουνταριστός».

Στον πάγκο θα βρεθούν οι Λοντίγκιν, Πάλμερ-Μπράουν, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κλάινχαϊσλερ, Τσέριν, Παλάσιος, Αράο και Σπόραρ.