Παναθηναϊκός: Χωρίς Μάγκνουσον κόντρα στον Άρη

Παναθηναϊκός: Χωρίς Μάγκνουσον κόντρα στον Άρη

Μπάμπης Τσιμπίδας 13:03 - 11.02.2023 / Ανανεώθηκε: 13:15 - 11.02.2023

Ο Χόρντουρ Μάγκνουσον αποκλείστηκε από την αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον Άρη, «πανστρατιά» για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές.

Μετά από πάρα πολύ καιρό, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει τόσους ετοιμοπόλεμους παίκτες πριν από ένα παιχνίδι… Ακόμα και ο Χόρντουρ Μάγκνουσον, ο οποίος θα μείνει στην Αθήνα, αποκλείστηκε επειδή δεν έχει ρυθμό.

Διότι ο Ισλανδός στόπερ έχει αποθεραπευτεί από τον τραυματισμό του και εάν χρειαζόταν, θα μπορούσε να βοηθήσει. Με εξαίρεση τους μακροχρόνια τραυματίες Αϊτόρ, Τρουγιέ και Γκάνεα, όλοι οι υπόλοι «πράσινοι» τέθηκαν στη διάθεση του Σέρβου προπονητή.

Ο Γιοβάνοβιτς συμπεριέλαβε 23 παίκτες για το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη. Αυτοί είναι οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελεντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς, Καμπετσής.

Ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς μπορεί και αυτός να αγωνιστεί, αφού στο ματς με τη Λαμία ο Γιοβάνοβιτς προτίμησε να τον προφυλάξει.

Η αποστολή του Τριφυλλιού αναχώρησε το μεσημέρι από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» και θα καταλύσει απόψε στη συμπρωτεύουσα. Στην πρωινή προπόνηση του Σαββάτου, το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, τακτική και παιχνίδι στο μισό γήπεδο.