Παναθηναϊκός: Ο Μπιλάλ Μαχάρ φεύγει για το Κάιρο!
i

Μπιλάλ Μαχάρ / Intime

Παναθηναϊκός: Ο Μπιλάλ Μαχάρ φεύγει για το Κάιρο!

Μπάμπης Τσιμπίδας 12:08 - 10.02.2023 / Ανανεώθηκε: 12:13 - 10.02.2023

Ο Μπιλάλ κλήθηκε στην Εθνική Αιγύπτου για το Παναφρικανικό Πρωτάθλημα Κ19 και αναχωρεί εντός των ημερών.

Ο Μπιλάλ Μαχάρ βρέθηκε στο επίκεντρο της προσοχής στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού Κ19 με την Πόρτο, για το Youth League. Ρόμα, Ντόρτμουντ και Μαρσέιγ έστειλαν σκάουτς στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για να δουν τον νεαρό Αιγύπτιο, ενώ τον παρακολούθησε και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Τώρα, ο 19χρονος στράικερ θα έχει τη δυνατότητα να ξεδιπλώσει το ταλέντο του σε μία άλλη διεθνή διοργάνωση! Ο Μπιλάλ κλήθηκε από τον ομοσπονδιακό προπονητή της Αιγύπτου, Μαχμούντ Τζαμπέρ, για το Παναφρικάνικο Πρωταθλήμα Κ20, που θα διεξαχθεί από τις 19 Φεβρουαρίου μέχρι τις 12 Μαρτίου.

Το τουρνουά θα φιλοξενηθεί στην πατρίδα του Μπιλάλ, οπότε αποκτά ξεχωριστή σημασία για τους Αιγύπτιους. Οι οποίοι θέλουν μία διάκριση από την ομάδα τους και ο Τζαμπέρ έχει επιλέξει τους καλύτερους.

Πρακτικά, αυτό σημαίνει πως ο Μπιλάλ σε λίγες μέρες θα αναχωρήσει για το Κάιρο, προκειμένου να ενσωματωθεί στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Αίγυπτου. 

Για τον Παναθηναϊκό αποτελεί τιμή που ένας παίκτης από την ακαδημία του, θα πάρει μέρος σε ένα τόσο σημαντικό event στο συγκεκριμένο ηλικιακό γκρουπ. Επίσης. Ο Μπιλάλ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024, με τις διαδικασίες για την επέκταση του να έχουν ήδη κινηθεί.