Παναθηναϊκός: Υψηλό πρόστιμο στον Σένκεφελντ για… παραδειγματισμό
i

O Μπαρτ Σένκεφελντ/©ΙΝΤΙΜΕ

Παναθηναϊκός: Υψηλό πρόστιμο στον Σένκεφελντ για… παραδειγματισμό

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού τιμώρησε τον Μπαρτ Σένκεφελντ με 20.000 ευρώ πρόστιμο για την αποβολή και τη συμπεριφορά του στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Η αποβολή του Μπαρτ Σένκεφελντ με δεύτερη κίτρινη στο 91’ στην ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΟΚ, προκάλεσε δυσαρέσκεια στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και στους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού.

Κυρίως, επειδή ο Ολλανδός στόπερ τη δέχτηκε αναίτια, σε ένα σημείο του γηπέδου που δεν υπήρχε λόγος και σε ένα τάιμινγκ που όλα είχαν τελειώσει. Επιπλέον, με τον τρόπο του και με τις αντιδράσεις του, ο παίκτης έμοιαζε σαν να επιζητούσε να αποβληθεί.

Αλλά και η συμπεριφορά του Σένκεφελντ αμέσως μετά την αποβολή δεν ήταν η ενδεδειγμένη. Με τον ποδοσφαιριστή να αποχωρεί για τα αποδυτήρια, εν μέσω φωνών από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Η ΠΑΕ σε συνεννόηση με τον Γιοβάνοβιτς, αποφάσισε να τιμωρήσει τον Σένκεφελντ. Στον Ολλανδό επιβλήθηκε πρόστιμο 20.000 ευρώ, προκειμένου να δοθεί ως παράδειγμα και για τους υπόλοιπους.

Άλλωστε, ο Σένκεφελντ είναι ένας εκ των αρχηγών και η προσφορά του στον Παναθηναϊκό αναγνωρίστηκε πρόσφατα με ένα νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές.