Ιωαννίδης: «Νίκες σε όλα τα ματς για να πάρουμε το πρωτάθλημα»

Ιωαννίδης: «Νίκες σε όλα τα ματς για να πάρουμε το πρωτάθλημα»

Sportal newsroom 00:33 - 04.04.2024 / Ανανεώθηκε: 00:35 - 04.04.2024

Ο Φώτης Ιωαννίδης μίλησε για τη σπουδαία νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ και για το θαυμάσιο γκολ που σημείωσε.

Ο Φώτης Ιωαννίδης έκανε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια στην έως τώρα καριέρα του.

Ο διεθνής φορ ήταν μαγικός και ο Παναθηναϊκός ανέτρεψε το σκορ με το 0-1 του Βίντα κι επικράτησε 2-1.

Ο Ιωαννίδης μετά το ματς μίλησε για τη σπουδαία εμφάνιση και το γκολ που σημείωσε, αλλά και τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα είπε: «Ήταν τελικός για εμάς, καταφέραμε να τον κερδίσουμε. Η ομάδα είχε την ψυχολογία να γυρίσει ένα παιχνίδι που πάλι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ πολύ νωρίς και δείχνουμε νοοτροπία νικητή.

Προσωπικά θέλω να δίνω το 100% για να βοηθάω την ομάδα να κερδίζει, αυτός είναι ο στόχος μου, αυτό προσπάθησα να κάνω και σήμερα. Πιστεύω το κατάφερα σε μεγάλο βαθμό.

Για το γκολ: «Ήταν ένα όμορφο γκολ και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. «Ο δρόμος είναι μακρύς, είναι όλα ωραία παιχνίδια, πολύ δύσκολα. Ο στόχος είναι σε κάθε παιχνίδι να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς. Αν το καταφέρουμε αυτό θα πάρουμε και το πρωτάθλημα».

Για την πίεση στο δεύτερο ημίχρονο της ΑΕΚ: «νομίζω είναι λογικό. Ήμασταν μπροστά στο σκορ, είχαμε μία πίεση από μόνοι μας για τη νίκη, αλλά εν τέλει τα καταφέραμε».

Για τον αγώνα με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. «Οι τρεις βαθμοί πλέον είναι ό,τι πιο σημαντικό υπάρχει. Πρέπει να νικήσουμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Ο Σαμέτ Ακαϊντίν, παράλληλα, ο οποίος είχε καλή παρουσία δήλωσε: «Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Δώσαμε μια πολύ ωραία μάχη και πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη. Ξέραμε πόσο σημαντικός ήταν αυτός ο αγώνας, γι’ αυτό δουλέψαμε πολύ σκληρά και δικαιωθήκαμε».

Για την αντιμετώπιση του Λιβάι Γκαρσία: «Είναι πολύ καλός παίκτης, αλλά έχω αντιμετωπίσει και καλύτερους αντιπάλους. Εμείς γνωρίζαμε πόσο σημαντικός ήταν ο αγώνας, ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι και συντονισμένοι.

Είμαι δανεικός, αλλά έχω έρθει για να κάνω τέτοιες εμφανίσεις και να βοηθήσω την ομάδα. Είχαμε κάποια άσχημα αποτελέσματα, όμως, σημασία έχει πως νικήσαμε και είμαστε μέσα στη διεκδίκηση του τίτλου».