Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού κόντρα στην ΑΕΚ

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού κόντρα στην ΑΕΚ

Γιώργος Σακελλαρίου 19:48 - 03.04.2024 / Ανανεώθηκε: 19:54 - 03.04.2024

Ο Φατίχ Τερίμ επέλεξε στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού τον Ακαϊντίν και τον Βέρμπιτς για το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Στα χαφ ο Αράο.

Ο Παναθηναϊκός μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ έχει και πάλι μπροστά του έναν... τελικό για το πρωτάθλημα.

Φιλοξενεί την ΑΕΚ και φυσικά η νίκη είναι μονόδρομος για να μπει δυνατά στη μάχη του τίτλου. Με κάθε άλλο αποτέλεσμα ο μεγάλος στόχος θ' απομακρυνθεί. Μην ξεχνάμε ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει πλέον την ισοβαθμία με τον ΠΑΟΚ και υστερεί και σε σχέση με την ΑΕΚ.

Ο Φατίχ Τερίμ για τον αποψινό αγώνα προχώρησε σε αλλαγές σε όλες τις γραμμές, πλην της κορυφής της επίθεσης. Στην ενδεκάδα επιστρέφουν οι Ακαϊντίν, Βέρμιτς, Χουάνκαρ και το «τριφύλλι» θ' αγωνιστεί σε σχηματισμό 4-3-3. Εκτός σε σχέση με το ντέρμπι της περασμένης Κυριακής είναι οι Σπόραρ (έμεινε κι εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού), Βαγιαννίδης, Μλαντένοβιτς.

Στο τέρμα θα είναι ο Ντραγκόβσκι, δεξί μπακ ο Κώτσιρας και αριστερό ο Χουάνκαρ. Στόπερ θ' αγωνιστούν οι Ακαϊντίν, Γεντβάι.

Στα χαφ θα είναι οι Αράο, Τσέριν, Μπακασέτας, δεξιά ο Βέρμπιτς, αριστερά θα παίξει ο φορμαρισμένος Μπερνάρ και στην κορυφή ο Ιωαννίδης.

«Η Λάτσιο ξεκίνησε διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό για τον Ιωαννίδη»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:44 - 03.04.2024

«Η Λάτσιο ξεκίνησε διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό για τον Ιωαννίδη»

Σύμφωνα με ιταλικό Μέσο η Λάτσιο ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Φώτη Ιωαννίδη και όπως υποστηρίζει οι Ρωμαίοι έχουν ήδη ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό για τον 24χρονο Έλληνα επιθετικό.

Δείτε την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: