Παναθηναϊκός: Αϊτόρ και Τσέριν αποκλείστηκαν από την αποστολή, με 19άδα το Τριφύλλι

Αϊτόρ

i

Intime

Παναθηναϊκός: Αϊτόρ και Τσέριν αποκλείστηκαν από την αποστολή, με 19άδα το Τριφύλλι

Μπάμπης Τσιμπίδας 19:34 - 17.12.2023 / Ανανεώθηκε: 19:49 - 17.12.2023

O Ιβάν Γιοβάνοβιτς αντιμετώπισε δύο απρόοπτα της τελευταίας στιγμής, αποκλείοντας από την αποστολή του Παναθηναϊκού τον Άνταμ Τσέριν και τον Αϊτόρ.

Δύο απρόοπτα που προέκυψαν ώρες πριν από την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο κλήθηκε να διαχειριστεί ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο Σέρβος προπονητής είδε τον Αϊτόρ και τον Άνταμ Τσέριν να τίθενται νοκ-άουτ λόγω τραυματισμών.

Ο Αϊτόρ ένιωσε ενοχλήσεις στο δικέφαλο, έχοντας επιβαρυνθεί από την ένταση του αγώνα με τη Μακάμπι Χάιφα την Πέμπτη στο «Απόστολος Νικολαΐδης», για το Europa League.

Ο Άνταμ Τσέριν ένιωσε ενοχλήσεις στη γάμπα και παρότι δεν κρίνεται κάτι το ανησυχητικό, αποφασίστηκε να μην παρθεί ρίσκο με τη συμμετοχή του.

Ο Γιοβάνοβιτς απέκλεισε τους δύο ποδοσφαιριστές και εφόσον δεν κάλεσε κάποιον από τον Παναθηναϊκό Β', δεν συμπλήρωσε 20άδα. Έχοντας για πρώτη φορά φέτος έλλειψη πρωτοκλασάτων εναλλακτικών λύσεων στον πάγκο.

O Παπαδημητρίου «κύκλωσε» αμυντικό και το νέο σενάριο από τη Βουλγαρία
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:23 - 17.12.2023

O Παπαδημητρίου «κύκλωσε» αμυντικό και το νέο σενάριο από τη Βουλγαρία

Ο Γιάννης Παπαδημητρίου έχει θέσει σε πρώτο πλάνο την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, ενώ από τη Βουλγαρία συνδέεουν ξανά τον Παναθηναϊκό με τον 22χρονο Παναμέζο στόπερ της Λέφσκι Σόφιας, Χοσέ Κόρντομπα.

Οι «πράσινοι» έχουν 19 ποδοσφαιριστές, με αναπληρωματικούς τους Λοντίγκιν, Βαγιαννίδη, Σπόραρ, Ζέκα, Αράο, Κλάινχαϊσλερ, Τσοκάι και Γερεμέγεφ.

Ήδη, δεν υπολογίζονταν από πριν ο τιμωρημένος Μλαντένοβιτς και οι τραυματίες Βέρμπιτς, Τζούρισιτς, Πάλμερ-Μπράουν και Μάγκνουσον.