Ατομικό ο Χουάνκαρ, καλύτερα οι Σένκεφελντ και Βέρμπιτς

Μπέντζαμιν Βέρμπιτς, Μπαρτ Σένκεφελντ

i

Intime

Ατομικό ο Χουάνκαρ, καλύτερα οι Σένκεφελντ και Βέρμπιτς

Μπάμπης Τσιμπίδας 14:15 - 07.03.2024 / Ανανεώθηκε: 14:27 - 07.03.2024

Ο Χουάνκαρ δεν πήρε μέρος στην προπόνηση της Πέμπτης και η συμμετοχή του στο ντέρμπι θα κριθεί την τελευταία στιγμή, ενώ οι Βέρμπιτς και Σένκεφελντ νιώθουν καλύτερα και έχουν πιθανότητες να προλάβουν.

Μπρος και πίσω… περιλάμβανε στον Παναθηναϊκό η προπόνηση της Πέμπτης στο «Γεώργιος Καλαφάτης». Γιατί ο Χουάνκαρ, ο οποίος την Τετάρτη είχε προπονηθεί με τους συμπαίκτες του, ακολούθησε ατομικό και εξακολουθεί να είναι αμφίβολος για το κυριακάτικο ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων.

Ο Ισπανός αριστερός μπακ έχει μεγάλη επιθυμία να αγωνιστεί εναντίον του Ολυμπιακού, όμως η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Από το προπονητικό τιμ δεν θα ρισκάρουν καθόλου με την κατάσταση του Χουάνκαρ, αν δεν κριθεί απολύτως έτοιμος.

Στον αντίποδα, αισιόδοξα μηνύματα έστειλαν Σένκεφελντ και Βέρμπιτς. Ο Ολλανδός στόπερ και ο Σλοβένος εξτρέμ πήραν μέρος στη μεγαλύτερη διάρκεια της προπόνησης και συγκεντρώνουν αρκετές πιθανότητες να συμπεριληφθούν στην αποστολή για την Κυριακή.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ για την προπόνηση της Πέμπτης αναφέρει: «Σχεδόν δύο ώρες διήρκησε το πρόγραμμα της μεσημεριανής προπόνησης της Πέμπτης στο «Γ. Καλαφάτης».

Ο Τερίμ πέρασε στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας για το ντέρμπι
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:10 - 07.03.2024

Ο Τερίμ πέρασε στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας για το ντέρμπι

Ομιλίες ανάτασης, τετ-α-τετ με οδηγίες και πολλή δουλειά στην τακτική περιλαμβάνει ο σχεδιασμός του Φατίχ Τερίμ για το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό και τον έθεσε σε εφαρμογή από την Τετάρτη.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν το πρώτο κομμάτι με ασκήσεις δύναμης, συνέχισαν με rondo και ακολούθως το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης αφιερώθηκε σε παιχνίδι τακτικής, αρχικά στο μισό γήπεδο και μετά σε ολόκληρο.

Μέρος της προπόνησης ακολούθησαν οι Βέρμπιτς, Σένκεφελντ, ατομικό έκανε ο Χουάνκαρ, θεραπεία ο Γεντβάι και το δικό τους πρόγραμμα οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν».