Η περιγραφή του Τσιντώτα για την απίθανη φάση στο πέναλτι του Ιωαννίδη και το «μάθημα» του Βαγιαννίδη

Η περιγραφή του Τσιντώτα για την απίθανη φάση στο πέναλτι του Ιωαννίδη και το «μάθημα» του Βαγιαννίδη

Sportal newsroom 23:56 - 24.01.2024 / Ανανεώθηκε: 23:57 - 24.01.2024

Οι ατάκες του Τσιντώτα για το πέναλτι και το σχόλιο του Βαγιαννίδη.

Ο γκολκίπερ του Ατρόμητου, Παναγιώτης Τσιντώτας πρωταγωνίστησε στην απίθανη φάση με το πέναλτι που εκτέλεσε ο Φώτης Ιωαννίδης.

Ο Τσιντώτας περιέγραψε πως απέκρουσε, ενώ δήλωσε σίγουρος ότι η μπάλα δεν πέρασε τη γραμμή. Αναλυτικά όσα είπε:

«Παραξενεύτηκα πολύ που άκουσα τον ύμνο. Είχα την μπάλα στα χέρια μου, ήμουν σίγουρος ότι δεν πέρασε. Είναι μια φάση, παλέψαμε όλα τα παιδιά μαζί σε 100 λεπτά μαζί με τις καθυστερήσεις. Πήραμε μια σημαντική νίκη, αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα. Τώρα πρέπει να απολαύσουμε τη νίκη για σήμερα το βράδυ και στη συνέχεια να επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα».

Για το πώς το έπιασε: «Έκανα μια κίνηση να φύγω προς την άλλη μεριά, κράτησα το σώμα μου όρθιο και έστειλα την μπάλα στο δοκάρι. Μετά έτρεξα για να σώσω τη φάση, ο Ιωαννίδης είχε το πλεονέκτημα. Είμαι χαρούμενος που αποσόβησα και τη φάση μετά και φυσικά για τη νίκη».

Για το αν ο Ατρόμητος μπορεί να ανταποκριθεί σε δύο διοργανώσεις: «Από ότι φάνηκε σήμερα ναι. Είχαμε ένα ροτέισον, έδειξαν τα παιδιά ότι μπορούν να σταθούν. Σίγουρα είναι σημαντικό και το πρωτάθλημα. Γι' αυτό από αύριο πρέπει να επικεντρωθούμε στο ματς με τον Αστέρα. Παιχνίδι με παιχνίδι, να πάρουμε κάτι καλό στην Τρίπολη και στη συνέχεια θα προσπαθήσουμε να πάρουμε κάτι καλό και να διεκδικήσουμε την πρόκριση».

Ο δεξιός μπακ του Παναθηναϊκού Γιώργος Βαγιαννίδης δήλωσε:

«Άμα κοιτάξει κάποιος τα πρώτα λεπτά θα περίμενε πως θα ήταν ένα παιχνίδι που θα νικούσαμε εύκολα. Είχαμε τον έλεγχο στο ματς και σε μία αντεπίθεση που χάσαμε τη συγκέντρωση μας δεχθήκαμε το γκολ. Μετά σε ακόμη μία φάση που δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι δεχθήκαμε και το δεύτερο γκολ.

Έχοντας το προβάδισμα, ο Ατρόμητος αμύνθηκε. Έκανε καθυστερήσεις. Για μένα αυτό είναι ένα μάθημα, όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος. Οι ομάδες είναι πολύ ανταγωνιστικές».

Για τα άσχημα αποτελέσματα με τον Ατρόμητο στα τελευταία δύο μεταξύ τους ματς:

«Είναι μία ομάδα που έχει πολύ καλές αντεπιθέσεις. Πιστεύω δεν τους... διαβάσαμε καλά. Έπρεπε να δούμε τα λάθη μας στο πρώτο ματς. Δεχθήκαμε παρόμοια γκολ με το ματς του πρωταθλήματος».

Απίστευτο: Ο τρομερός Τσιντώτας νίκησε τον Ιωαννίδη στο πέναλτι κι έσωσε στη γραμμή, αλλά στη Λεωφόρο έπαιξε ο ύμνος για γκολ! (vid+pics)

Απίστευτο: Ο τρομερός Τσιντώτας νίκησε τον Ιωαννίδη στο πέναλτι κι έσωσε στη γραμμή, αλλά στη Λεωφόρο έπαιξε ο ύμνος για γκολ! (vid+pics)

Ο Τσιντώτας απέκρουσε το πέναλτι του Ιωαννίδη και στη συνέχεια έσωσε στη γραμμή την προβολή του Έλληνα φορ! Έπαιξε ο ύμνος στη Λεωφόρο, θεωρώντας ότι η μπάλα πέρασε!

Για το γεγονός ότι φόρεσε το περιβραχιόνιο:

«Θα ήθελα να συνοδευόταν με νίκη. Θα είναι μία στιγμή που θα μείνει για πάντα στο μυαλό μου».