«Must win» ματς για τον Παναθηναϊκό στο ντεμπούτο Μπακασέτα, Ούγκο - Για την έκπληξη ο Ατρόμητος

Ατρόμητος - Παναθηναϊκός

i

© Intime

«Must win» ματς για τον Παναθηναϊκό στο ντεμπούτο Μπακασέτα, Ούγκο - Για την έκπληξη ο Ατρόμητος

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:38 - 24.01.2024 / Ανανεώθηκε: 09:57 - 24.01.2024

Παναθηναϊκός και Ατρόμητος θα κοντραριστούν στη Λεωφόρο (24/1, 21:00) στο πλαίσιο του πρώτου ματς της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η δράση στο Κύπελλο Ελλάδας συνεχίζεται!

Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί τον Ατρόμητο στη Λεωφόρο (24/1, 21:00), στο πρώτο από τα δύο ματς που θα δώσουν οι δύο ομάδες για την προημιτελική φάση του θεσμού και με φόντο την πρόκριση στους «4». Η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη για την επόμενη Τετάρτη (31/1, 19:00) στο Περιστέρι, ενώ να θυμίσουμε πως πλέον δεν εφαρμόζεται ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ.

Από τη μία, το «τριφύλλι» πανηγύρισε την πρόκριση κόντρα στον Ολυμπιακό στον προηγούμενο γύρο και στοχεύει μέχρι τον τελικό. Με τον Φατίχ Τερίμ στον πάγκο οι πράσινοι μετράνε 3 νίκες και μία ισοπαλία στο πρωτάθλημα και πλέον καλούνται να δώσουν συνέχεια στο αήττητο σερί που «τρέχει».

Από την άλλη, πριν μερικά 24ωρα η ΑΕΚ έβαλε «φρένο» στην τρομερή πορεία του Ατρόμητου και στα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα. Η ομάδα του Σάσα Ίλιτς θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και να διεκδικήσει μέχρι τέλους τις πιθανότητές της.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, εκτός «μάχης» για τον Παναθηναϊκό έχουν μείνει οι Σπόραρ, Βέρμπιτς, Παλάσιος, Τσέριν, Γερεμέγεφ και Χουάνκαρ, ενώ ο Τούρκος τεχνικός θα μπορεί να υπολογίζει τον Φώτη Ιωαννίδη που επέστρεψε αλλά και τους Τάσο Μπακασέτα και Ούγκο που είναι έτοιμοι για το ντεμπούτο τους.

Στην αντίπερα όχθη ο Σάσα Ίλιτς θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Τζαβέλλα, Κιβρακίδη, Κούντε, Τζοβάρα και Φριντζόνσον.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Μπερνάρ, Λημνιός, Μαντσίνι, Ούγκο, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Φικάι, Κώτσιρας, Τζούριτσιτς, Βιλένα, Αράο, Κυριόπουλος, Ακαϊντίν.

Η αποστολή του Ατρόμητου: Τσιντώτας, Μαρκετζάνι, Δήμος, Πομόνης, Ιμερέκοφ, Τσακμάκης, Ασεβέδο, Αθανασίου, Ντε Μποκ, Έρλινγκμαρκ, Καραμάνης, Γκονθάλεθ, Κούεν, Βρακάς, Ρομπάιγ, Γιουμπιτάνα, Ντιρκς, Βέργος, Βαλένσια, Αντζιέλσκι, Τριμμάτης.

Πιθανές συνθέσεις

Παναθηναϊκός (Φατίχ Τερίμ): Λοντίγκιν - Κώτσιρας, Ακαϊντίν, Γέντβαϊ, Μλαντένοβιτς - Αράο, Βιλένα, Μπερνάρ - Λημνιός, Αϊτόρ, Ιωαννίδης

Ατρόμητος (Σάσα Ίλιτς): Μαρκετζάνι - Αθανασίου, Ασεβέδο, Ιμερέκοφ, Ντε Μποκ - Έντερ, Ερλινγκμαρκ, Κούεν - Ρομπάιγ, Βαλένσια, Αντζιέλσκι

Διαιτητής: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Βοηθοί: Πετρόπουλος Τρύφωνας (Αρκαδίας), Τριανταφύλλου Κωνσταντίνος (Αρκαδίας)

4ος: Περράκης Κωνσταντίνος (Αθηνών)

VAR: Κουμπαράκης Στέφανος (Κυκλάδων), AVAR: Δημήτρης Σαμοΐλης (Αθηνών)