«Θέλει τον Τιάγκο Μοράις ο Παναθηναϊκός»

Τιάγκο Μοράις

i

Τιάγκο Μοράις/©Photo by Carlos Rodrigues/Getty Images

«Θέλει τον Τιάγκο Μοράις ο Παναθηναϊκός»

Ελένη Ανδρικοπούλου 23:39 - 23.01.2024 / Ανανεώθηκε: 23:54 - 23.01.2024

O Παναθηναϊκός «τσεκάρει» την περίπτωση του Τιάγκο Μοράις της Μποαβίστα, σύμφωνα με τους Πορτογάλους.

Ο Παναθηναϊκός είναι ασταμάτητος κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Οι «πράσινοι» φαίνεται πως δεν έχουν πει την τελευταία τους λέξη και σύμφωνα με τους Πορτογάλους «κοιτάζουν» τον Τιάγκο Μοράις της Μποαβίστα

Όπως υποστηρίζει το «Diario de Transferencias», οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με την πορτογαλική ομάδα, για τον 20χρονο εξτρέμ!

Ο Τιάγκο Μοράις πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις τη φετινή σεζόν και βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα, καθώς σε 19 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσει έχει 6 γκολ και 4 ασίστ. Μάλιστα το δημοσίευμα προσθέτει ότι τον 20χρονο Πορτογάλο εξτρέμ, η Μποαβίστα δεν τον πουλάει με λιγότερα από 4 εκατ. ευρώ, χωρίς ωστόσο να δίνονται παραπάνω πληροφορίες από την εν λόγω ιστοσελίδα για το στάδιο στο οποίο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις.

Μέσα Μπακασέτας και Ούγκο 

Την ίδια ώρα οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού συνεχίζονται και τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα των «πράσινων», οι Τάσος Μπακασέτας και Βίτορ Ούγκο βρίσκονται στην αποστολή για το αυριανό ματς (24/1, 21:00) με τον Ατρόμητο στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για την προημιτελική φάση των Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

Αναλυτικά η αποστολή: Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Μπερνάρ, Λημνιός, Μαντσίνι, Ούγκο, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Φικάι, Κώτσιρας, Τζούριτσιτς, Βιλένα, Αράο, Κυριόπουλος, Ακαϊντίν.