Ένα δίλημμα έμεινε στον Τερίμ για την ενδεκάδα

Ζέκα, Ρούμπεν Πέρεθ

i

Intime

Ένα δίλημμα έμεινε στον Τερίμ για την ενδεκάδα

Η ανακοίνωση της αποστολής του Παναθηναϊκού έδωσε απαντήσεις για τους δέκα από τους έντεκα που θα επιλέξει ο Φατίχ Τερίμ στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης». Απομένει μία εκκρεμότητα για την ενδεκάδα εναντίον του ΟΦΗ.

Το απρόοπτο με τον Μπαρτ Σένκεφελντ έλυσε το ένα από τα δύο διλήμματα που υπήρχαν για την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού εναντίον του ΟΦΗ. Γιατί ο Ολλανδός στόπερ διεκδικούσε από τον Σαμέτ Ακαϊντίν, τη θέση του παρτενέρ του Βίτορ Ούγκο, στο κέντρο της άμυνας. Ωστόσο, πλέον ο Φατίχ Τερίμ δεν έχει λόγο να αμφιταλαντεύεται.

Ο Σένκεφελντ έμεινε στην Αθήνα και υποβάλλεται σε θεραπεία για την τενοντίτιδα στο γόνατο και οι Ακαϊντίν και Ούγκο, θα συγκροτήσουν το αμυντικό δίδυμο. Πάντως, άλλος κεντρικός αμυντικός δεν θα βρίσκεται στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Η άλλη εκκρεμότητα σχετίζεται με τον αμυντικό χαφ. Ο Ζέκα απέδωσε εξαιρετικά εναντίον του Άρη και προβάλλει ως το φαβορί για να παίξει βασικός. Ωστόσο, ο Τερίμ δεν έχει ξεχάσει τον Ρούμπεν Πέρεθ και ίσως να προτιμήσει τον Ισπανό στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης».

Για τις υπόλοιπες θέσεις του συστήματος 4-3-3, τα πρόσωπα μοιάζουν να έχουν «κλειδώσει». Στα μετόπισθεν, ο Μπαρτλομιέι Ντραγκόβσκι θα υπερασπιστεί την εστία, ο Γιώργος Βαγιαννίδης θα καλύψει το δεξιό άκρο και ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς το αριστερό άκρο.

Αποθέωση του Αταμάν από τον Σλούκα στα αποδυτήρια - Περίμενε την αποστολή ο κόσμος έξω από το γήπεδο (vids)
EUROLEAGUE

01:53 - 01.03.2024

Αποθέωση του Αταμάν από τον Σλούκα στα αποδυτήρια - Περίμενε την αποστολή ο κόσμος έξω από το γήπεδο (vids)

Ο Εργκίν Αταμάν έτυχε αποθεωτικής υποδοχής από τον Κώστα Σλούκα και τους υπόλοιπες παίκτες του Παναθηναϊκού AKTOR στα αποδυτήρια μετά τον θρίαμβο επί της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ εκατοντάδες φίλαθλοι περίμεναν τους «πράσινους» έξω από το γήπεδο.

Στη μεσαία γραμμή, ο Άνταμ Τσέριν θα είναι ο box-to-box χαφ και ο Τάσος Μπακασέτας. Ο Σεμπάστιαν Παλάσιος θα αγωνιστεί ως δεξιός εξτρέμ, ο Μπερνάρ θα παίξει στο αριστερό «φτερό» και ο Φώτης Ιωαννίδης θα έχει τον ρόλο του «φουνταριστού».

Με τα Play Offs να πλησιάζουν, ο Φατίχ Τερίμ θα κλείσει σημαντικά το ροτέισον, περιορίζοντας τις ευκαιρίες. Άλλωστε, ο τελικός του Κυπέλλου θα διεξαχθεί την Τετάρτη 18 Μαΐου και ο Παναθηναϊκός επικεντρώνει την ενέργεια του στην προσπάθεια να στεφθεί πρωταθλητής