Πανέτοιμος ο Τζούρισιτς για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ

Φίλιπ Τζούρισιτς

i

Intime

Πανέτοιμος ο Τζούρισιτς για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ

Μπάμπης Τσιμπίδας 14:08 - 01.03.2024 / Ανανεώθηκε: 14:48 - 01.03.2024

Ο Φίλιπ Τζούρισιτς προπονήθηκε για δεύτερη μέρα και έδειξε πως έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του. Στη σειρά για την επιστροφή οι Χουάνκαρ και Βέρμπιτς.

Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα, ο Φίλιπ Τζούρισιτς συμμετείχε στην προπόνηση χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις και έδειξε πως είναι πανέτοιμος για να ενισχύσει τον Παναθηναϊκό στο Ηράκλειο. Ο Σέρβος επιτελικός χαφ αναμένεται να πάρει χρόνο στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, αλλά δύσκολα θα παίξει βασικός.

Αυτό σημαίνει πως ο Φατίχ Τερίμ έχει άλλη μία λύση για το «10» και τα άκρα της επίθεσης, εφόσον χρειαστεί τον 32χρονο μεσοεπιθετικό. Επίσης, ο ίδιος ο παίκτης θέλει να προσφέρει, αφού οι τραυματισμοί δεν του έχουν επιτρέψει να είναι παραγωγικός στο πρώτο δίμηνο υπό τις οδηγίες του Τούρκου προπονητή.

Για τους υπόλοιπους τραυματίες, ο Χουάνκαρ και ο Βέρμπιτς γυμνάστηκαν ατομικά με πιο εντατικό ρυθμό. Αυτό σημαίνει πως έχουν πιθανότητες να προλάβουν την πρεμιέρα των Play Offs, την Κυριακή 3 Μαρτίου. 

Η κατάσταση δεν είναι εξίσου ενθαρρυντική με τον Γεντβάι. Ο Κροάτης στόπερ συνεχίζει να υποβάλλεται σε θεραπεία και δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να έχει αποθεραπευτεί μέχρι το επόμενο Σαββατοκύριακο. Έτσι και αλλιώς, ούτε από το Τριφύλλι θα ρισκάρουν με τον Γεντβάι.

Με αυτόν τον Σλούκα πάει Φάιναλ Φορ!

Με αυτόν τον Σλούκα πάει Φάιναλ Φορ!

Ο Κώστας Σωτηρίου γράφει για τον ηγέτη του Παναθηναϊκού, που καθοδήγησε μαεστρικά τους Πράσινους συνυπογράφοντας μια νίκη, που είχε να κατακτήσει το Τριφύλλι από την πρώτη θητεία του Αργύρη Πεδουλάκη στον πράσινο πάγκο!

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ για την προπόνηση της Παρασκευής αναφέρει: «Με μεσημεριανή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Παρασκευή η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την κυριακάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον ΟΦΗ.

Οι Πράσινοι χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Μία ομάδα παικτών έκανε ασκήσεις στο γυμναστήριο και μία έκανε προθέρμανση, κυκλοφορία μπάλας και παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο. Θεραπεία ακολούθησε ο Γεντβάι, ατομικό έκαναν οι Χουάνκαρ, Βέρμπιτς και το δικό τους πρόγραμμα οι Μάγκνουσον, Πάλμερ- Μπράουν».