«Παναθηναϊκός και Σταντάρ Λιέγης ρώτησαν για τον Γουίλσον»

«Παναθηναϊκός και Σταντάρ Λιέγης ρώτησαν για τον Γουίλσον»

Μπάμπης Τσιμπίδας 18:44 - 26.12.2023 / Ανανεώθηκε: 18:44 - 26.12.2023

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να έχει πλησιάσει τη Βιζέλα για τον Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό, Μπρούνο Γουίλσον.

Στον απόλυτο αιφνιδιασμό της ημέρας, ο Γιάννης Αλαφούζος αποφάσισε να αντικαταστήσει τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς με τον Φατίχ Τερίμ, στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού. Οπότε, κάθε άλλο δημοσίευμα για το Τριφύλλι, περνάει σε δεύτερο πλάνο.

Η πορτογαλική ιστοσελίδα «Diário de Transferências» εμπλέκει τον Παναθηναϊκό σε ένα μεταγραφικό σενάριο, με τον 27χρονο Πορτογάλο στόπερ της Βιζέλα, Μπρούνο Γουίλσον.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Παναθηναϊκός και η Σταντάρ Λιέγης έχουν πλησιάσει τη Βιζέλα για τον ύψους 1,92μ. κεντρικό αμυντικό. Ο Γουίλσον έχει συμβόλαιο μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2024 και σε μερικά 24ωρα, θα μπορεί να υπογράψει ως ελεύθερος για το καλοκαίρι.

Το ρεπορτάζ τονίζει ότι ο Παναθηναϊκός και η Σταντάρ θέλουν να αποκτήσουν από τώρα τον Γουίλσον και έχουν επαφή με τη Βιζέλα και την πλευρά του παίκτη. Ωστόσο, διευκρινίζει πως καμία από τις δύο ομάδες δεν έχει προβεί σε επίσημη πρόταση μέχρι στιγμής.

Ο Παναθηναϊκός έχει αποφασίσει να κινηθεί για έναν πρωτοκλασάτο στόπερ στην αγορά του Ιανουαρίου. Η ΠΑΕ έχει την πρόθεση να πληρώσει χρήματα για την ενίσχυση του ρόστερ, αλλά είναι άγνωστο αν και πως θα αλλάξουν οι προτεραιότητες με την πρόσληψη του Φατίχ Τερίμ.

Ο Γουίλσον αναδείχτηκε από τα τμήματα υποδομής της Μπράγκα και το 2021 και εντάχτηκε στο ρόστερ της Βιζέλα. Χρησιμοποιεί το δεξί πόδι, γεννήθηκε στις 27 Δεκεμβρίου του 1996 στη Λισαβόνα και φέτος έχει 17 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις (1.560’) και έχει σκοράρει ένα γκολ.