Η αποχαιρετιστήρια ανάρτηση του Χουάνκαρ για τον Γιοβάνοβιτς

Γιοβάνοβιτς - Χουάνκαρ

i

©intime

Η αποχαιρετιστήρια ανάρτηση του Χουάνκαρ για τον Γιοβάνοβιτς

Δημήτρης Χούπης 14:58 - 27.12.2023 / Ανανεώθηκε: 14:59 - 27.12.2023

Ο Χουάνκαρ με μία ανάρτησή του στο instagram αποχαιρέτησε τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό μετά από σχεδόν 2,5 χρόνια.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό εδώ και περίπου μία μέρα μετά από 2,5 χρόνια που βρισκόταν στον πάγκο της ομάδας. Αντικαταστάτης του Σέρβου είναι ο Φατίχ Τερίμ ο οποίος έφτασε στην Ελλάδα το μεσημέρι της Τετάρτης (27/12) προκειμένου να αναλάβει τους «πράσινους». 

Κάπως έτσι ο Χουάνκαρ με μία κοινή φωτογραφία με τον Γιοβάνοβιτς είπε το δικό του «αντίο» στον Σέρβο τεχνικό, χωρίς ωστόσο να γράψει κάτι παραπάνω. Ο Ισπανός ήταν ένας από τους παίκτες που ανέβηκαν επίπεδο με τον Γιοβάνοβιτς στον πάγκο και κάπως έτσι ο Χουάνκαρ έδειξε την ευγνωμοσύνη του προς τον 61χρονο. 

Το τηλεφώνημα του Ερντογάν στον Τερίμ

Ο Φατίχ Τερίμ αποτελεί τον νέο προπονητή των «πρασίνων», φτάνοντας σήμερα στην Ελλάδα για να αναλάβει... δράση. Στις δηλώσεις που έκανε κατά την άφιξή του ο Τούρκος είπε μεταξύ άλλων πως ο πρόεδρος της τουρκικής Δημοκρατίας, Ταγίπ Ερντογάν του τηλεφώνησε για να τον συγχαρεί. 

«Είμαι από την απέναντι πλευρά της θάλασσας. Με το που ήρθα, ούτως ή άλλως είχα και ένα τηλεφώνημα από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον κύριο Ερντογάν για να με συγχαρεί για αυτή τη κίνηση που έχει γίνει. Πολλά χρόνια έχω εξυπηρετήσει και την εθνική ομάδα, όμως είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ πέρα», ήταν τα λόγια του.