Όταν ο Φατίχ Τερίμ πλακώθηκε με τον πρόεδρο της Άνταν Σπορ και «έσπασε» το μαγαζί του (vid)

Όταν ο Φατίχ Τερίμ πλακώθηκε με τον πρόεδρο της Άνταν Σπορ και «έσπασε» το μαγαζί του (vid)

Ελένη Ανδρικοπούλου 12:21 - 27.12.2023 / Ανανεώθηκε: 10:10 - 28.12.2023

Ο Φατίχ Τερίμ πρωταγωνίστησε το 2017 σε έναν απίστευτο καβγά στο τουριστικό θέρετρο Αλάτσατα στην περιοχή της Σμύρνης.

Ο Φατίχ Τερίμ είναι ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού εδώ και μερικές ώρες. Ο Τούρκος τεχνικός έφθασε στην Αθήνα το μεσημέρι της Τετάρτης προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους «πράσινους». 

Ο Βρετανός συγγραφέας Τζον ΜακΜάνους τον χαρακτήρισε «kabadayi». Ο συγκεκριμένος τουρκικός όρος σημαίνει «νταής». Ο δε προαναφερθείς ΜακΜάνους, στο ίδιο βιβλίο, αναφέρει ότι, σύμφωνα με μαρτυρία παιδικού φίλου του, ο Φατίχ Τερίμ «ήταν πάντα αυτός που ορμούσε πρώτος στον καυγά χωρίς να υπολογίζει τίποτα. Εάν κάποιος δικός του χρειαζόταν βοήθεια, ο Φατίχ θα ήταν δίπλα του, χωρίς δεύτερη σκέψη».

Ο απίστευτος καβγάς με εστιάτορα 

Τον Αύγουστο του 2013 είχε αρχίσει την τρίτη θητεία του στην εθνική Τουρκίας για να λύσει τη συνεργασία του το 2017 όταν πρωταγωνίστησε σε έναν απίστευτο καβγά στο τουριστικό θέρετρο Αλάτσατα στην περιοχή της Σμύρνης.

Ο γαμπρός του, Αχμέτ Μπαράν Τσετίν, ήταν ιδιοκτήτης ενός εστιατορίου και είχε μία πολύχρονη κόντρα με τον ιδιοκτήτη του γειτονικού μαγαζιού για έναν... τοίχο. Ο «γείτονας» ήταν ο Σελαχαντίν Αϊντογλου, πρώην πρόεδρος της Άνταν Σπορ και ανώτατο στέλεχος της τουρκικής Ομοσπονδίας.

Όταν Τσετίν και Αϊντογλου λογομάχησαν για τον τοίχο, ο Τερίμ πήρε οργισμένος τηλέφωνο τον τελευταίο και τον απείλησε αλλά δεν έμεινε στα λόγια. Το ίδιο βράδυ ταξίδεψε οδικώς από την Αλικαρνασό (Μπόντρουμ) και συνοδευόμενος από τέσσερις κυρίους έκαναν γυαλιά καρφιά το «αντίπαλο» μαγαζί στέλνοντας τον Αϊντογλου και τέσσερις υπαλλήλους του στο νοσοκομείο.

«Επειδή ο τύπος στο τηλέφωνο δεν μου μίλησε καθόλου ωραία, έκλεισα, φόρεσα το παντελόνι μου, πήρα το αυτοκίνητο και πήγα να τον βρω, μαζί με τον γαμπρό μου» είπε αργότερα για το περιστατικό ο Φατίχ Τερίμ.

Μία εβδομάδα αργότερα η Ομοσπονδία της Τουρκίας ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας τους «για θέματα που δεν έχουν να κάνουν με το ποδόσφαιρο».