Δείτε τον Τερίμ να αναχωρεί από την Πόλη με τις κάμερες να τον ακολουθούν: «Θα έχουμε πολλά να πούμε αλλά όχι τώρα» (vid)

Δείτε τον Τερίμ να αναχωρεί από την Πόλη με τις κάμερες να τον ακολουθούν: «Θα έχουμε πολλά να πούμε αλλά όχι τώρα» (vid)

Sportal newsroom 10:16 - 27.12.2023 / Ανανεώθηκε: 10:24 - 27.12.2023

O Φατίχ Τερίμ μίλησε στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης λίγο πριν αναχωρήσει για την Αθήνα το πρωί της Τετάρτης.

Ο Φατίχ Τερίμ αναμένεται να φτάσει στo «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 11 περίπου το πρωί της Τετάρτης προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και στη συνέχεια να βρεθεί στο «Γεώργιος Καλαφάτης» για να προπονήσει τους «πράσινους». O Τούρκος τεχνικός μίλησε στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης λίγο πριν αναχωρήσει για την Αθήνα. 

Το ντεμπούτο του Τερίμ στον πράσινο πάγκο θα γίνει στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο (3/1), ενώ τέσσερις μετά είναι προγραμματισμένη η αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό. Μετέπειτα ακολουθούν τα απανωτά ντέρμπι...

Η αρχή θα γίνει με τον Ολυμπιακό εντός έδρας για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας (10/1), μετά είναι το ματς με την ΑΕΚ στην «OPAP Arena» (14/1), ακολουθεί ο επαναληπτικός με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο (17/1), στη συνέχεια είναι το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (20/1) και ο Γενάρης κλείνει με ένα ακόμα ντέρμπι «αιωνίων» στη Λεωφόρο (27/1), αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα.