Το μήνυμα της Γαλατασαράι στον Τερίμ με αφορμή την πρόσληψη από τον Παναθηναϊκό

Φατίχ Τερίμ

i

© PrtScr

Το μήνυμα της Γαλατασαράι στον Τερίμ με αφορμή την πρόσληψη από τον Παναθηναϊκό

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 10:16 - 27.12.2023 / Ανανεώθηκε: 10:22 - 27.12.2023

Με αφορμή την πρόσληψη του Φατίχ Τερίμ από τον Παναθηναϊκό, η Γαλατασαράι έστειλε το δικό της μήνυμα μέσα από τα social media.

Το απόγευμα της Τρίτης ο Παναθηναϊκός άλλαξε και επίσημα σελίδα. Ο Ιβαν Γιοβάνοβιτς αποτέλεσε παρελθόν από το «τριφύλλι» και στη θέση του βρέθηκε ο Φατίχ Τερίμ, ο οποίος ανακοινώθηκε από την «πράσινη» ΠΑΕ.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος, εδώ και μέρες βρισκόταν σε συζητήσεις με τον σπουδαίο Τούρκο προπονητή και τις τελευταίες ώρες έφτασε σε οριστική συμφωνία μαζί του για τον επόμενο 1,5 χρόνο. Παράλληλα, ενημέρωσε τον Σέρβο τεχνικό πως δε θα συνεχίσει στον σύλλογο.

Ανάμεσα στις πολλές θερμές ευχές από τους Τούρκους οπαδούς για αυτό το νέο ξεκίνημα στην καριέρα του Τερίμ ήταν κι αυτές της Γαλατάσαραϊ. Ο Τούρκος κόουτς έχει γράψει ιστορία με τον συγκεκριμένο σύλλογο και μέχρι και σήμερα διατηρεί άριστες σχέσεις.

Για αυτόν το λόγο, η Γαλατασαράι έκανε retweet την ανάρτηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο twitter, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Σου εύχομαι την καλύτερη τύχη».

Ο Φατίχ Τερίμ αμέσως στα βαθιά: Τα ντέρμπι και το πρόγραμμα του Ιανουαρίου

Ο Τερίμ θα αναχωρήσει από την Κωνσταντινούπολη στις 11 το πρωί (ώρα Τουρκίας) με σκοπό να φτάσει στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι. Ο Τούρκος προπονητής αναμένεται να μεταβεί αμέσως στο «Γεώργιος Καλαφάτης», προκειμένου να περιηγηθεί στο προπονητικό κέντρο και να προετοιμαστεί για την απογευματινή προπόνηση.

Πάντως είναι δεδομένο ότι δεν θέλει να χάσει χρόνο, καθώς καλείται να πιάσει άμεσα δουλειά διότι τον περιμένει ένα πρόγραμμα... φωτιά. Ο Γενάρης είναι ένας δύσκολος μήνας για το Τριφύλλι, με τα παιχνίδια που έχει να δώσει να είναι άκρως απαιτητικά. Ας τα δούμε αναλυτικά...

Το ντεμπούτο του Τερίμ στον πράσινο πάγκο θα γίνει στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο (3/1), ενώ τέσσερις μετά είναι προγραμματισμένη η αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό. Μετέπειτα ακολουθούν τα απανωτά ντέρμπι... 

Η αρχή θα γίνει με τον Ολυμπιακό εντός έδρας για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας (10/1), μετά είναι το ματς με την ΑΕΚ στην «OPAP Arena» (14/1), ακολουθεί ο επαναληπτικός με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο (17/1), στη συνέχεια είναι το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (20/1) και ο Γενάρης κλείνει με ένα ακόμα ντέρμπι «αιωνίων» στη Λεωφόρο (27/1), αυτήν τη φορά για το πρωτάθλημα.